Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

AZÉRT IS GYURCSÁNY FERENC

#5351 Re: Re: Mindenki veresége ,...

2011-11-14 17:12

#5350: szomorú valóság - Re: Mindenki veresége, REMÉLJÜK FELTÁMAD A NÉP !!!

EZÉRT VAN A KAMPÁNY, AMIT NEM ÁRTANA  -E SZOMORÚ VALÓSÁGRA TEKINTETTEL-  IDŐBEN ELKEZDENI. ADDIG, AMÍG A VÁLASZTÓPOLGÁROK  ÁTLAG 30 %-ÁT TUDJÁK MOZGÓSÍTANI A PÁRTOK,  AZ NYÍLVÁNVALÓAN AZOKNAK JÓ,  AKIKNEK MEGFELEL A JELENLEGI RENDSZER,  A NEKIK KEDEVEZŐ ADÓZÁS, VÉGTÖRLESZTÉS STB....  A BELEFÁSULT, ELNYOMOTT, KIZSIGERELT NÉP PEDIG ÖRÜL, HOGY LUK VAN A HÁTSÓJÁN,  NEHÉZ LESZ ŐKET KIMOZDÍTANI AZ APÁTIÁBÓL,  MÁR NEM CSAK KEDVÜK, DE EREJÜK SINCS EHHEZ AZ UNDORÍTÓ CÉCÓHOZ.  AZ EMBER MINDIG JOBBAT VÁR, MÉGIS MEGVEZETTÉK ŐKET ÉS ELFOGADJÁK A SORSUKAT, AMI: SEGÍTS MAGADON, AZ ISTEN IS MEGSEGÍT !!!  AZT SEM LEHET MONDANI, HOGY NINCS IGAZUK.    ITT VAN AZ MSZP SZAKADÁS, ÍGY KIMARADT EGY RÉTEG A VÁLASZTÁSBÓL, PL ÉN ÉS A CSALÁDOM, A KÖRNYEZETEM JÓ RÉSZE.  AZÉRT A SZÉGYEN MOST  A FIDESZT ILLETI, JÓL MEGCSAPPANTOTTÁK SZAVAZÓIK SZÁMÁT, KEDVÉT  MÁSFÉLÉVEN BELÜL,  MAGYARÁN BECSAPTÁK ŐKET !!!  SZEGÉNY VÁLASZTÓK, HOGYAN BÜNTESSENEK, MINT A TÁVOLMARADÁSUKKAL.   ÜDV.

Válaszok

nyugger

#5353 Re: Re: Re: Mindenki veresége ,...

2011-11-14 17:22:34

#5351: AZÉRT IS GYURCSÁNY FERENC - Re: Re: Mindenki veresége ,... 

 A FIDESZ az elmúlt 10 évben annyira lejáratta a választásokat, hogy idő kell, míg az emberek újra úgy érzik, hogy ott a helyük, menni kell. Remélem, eljön még az én életemben is az az idő.

Mindhalálig Gyurcsány

#5355 Re: Re: Re: Mindenki veresége ,...

2011-11-14 17:27:45

#5351: AZÉRT IS GYURCSÁNY FERENC - Re: Re: Mindenki veresége ,... 

 Budapesten mostanában nem szeretek lenni. Ha fel kell mennem, elvégzem gyorsan a tennivalómat és már hagyom is ott, mert letör, hogy az emberek idegesek, fásultak, céltalanok.  Fel kell őket rázni. Ha valaki már rájött, hogy mi a feladat, miért kell minden szavazáson résztvenni, akkor magyarázza meg azon ismerőseinek, akiket ez még nem érdekel. Kis lépés, de lépés.  Valahogy ki kell mászni ebből a letargiából!