Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#5402 Re: Re: Re:

2011-11-15 10:20

#5398: - Re: Re:  

 A pénzvilág urai most Orbán eltakarítását, no meg a kifelekukucskáló jobbkezéét szorgalmazzák.

Válaszok


Vendég

#5403 Re: Re: Re: Re:

2011-11-15 11:18:49

#5402: - Re: Re: Re: A pénzvilág urai most Orbán eltakarítását ...szorgalmazzák.

Valóban,  te undorító büdöskomcsi féreg, efelől semmi kétség sincs: http://atv.hu/belfold/20111111_egy_even_belul_levalthatjak_orban_viktort

De persze nem biztos, hogy sikerül nekik...  Ja, az emlegetett Andor László  a büdöskomcsi férgek pártjához kötődő "szakember".  A Büdösgyurkány utódjának keresésekor eljátszott kutyakomédiában is szerepelt.

 

"Róna Péter a mindennapi.hu-nak kifejtette: „jelenleg az zajlik, hogy periféria országaiban a megválasztott politikai vezetéseket lecseréli az EU a saját embereire. Az új görög miniszterelnök, Papadémosz az Európai jegybank alelnöke, Mario Monti, aki valószínűleg Olaszország miniszterelnöke lesz, a brüsszeli európai bizottságnak volt belső piaci biztosa. Ez azt jelenti, hogy Olaszországban is lesznek privatizációs folyamatok, és ezt már le is írták. A valutaalap és az IMF levélben szólította fel Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök, hogy Olaszország nevezze meg, hogy évenként miként tud 5 milliárd euró állami vagyont, ingatlant eladni, amely összeget teljes mértékben adósság törlesztésre fordít.”

A közgazdász vélekedése szerint ez a mechanizmus már beindult és egy éven belül Magyarország miniszterelnöke Andor László lehet, hiszen látszik, hogy az unió kihelyezi a periféria országaiba az általa ismert és megbízható embereket. Mindezt alátámasztja a Wall Street Journal cikke is, amiben arról írnak, hogy Magyarországon lehet a következő nagy válság. A közgazdász szerint a cikk megalapozója Olli Rehn, az Európai Bizottság gazdasági és pénzügyekért felelős biztosának nyilatkozata lehet, amiben a biztos elmondja, hogy mekkora lesz a magyar költségvetési hiány.

„A dolog lényege az, hogy egy óriási politikai átalakulás kezdetén vagyunk, amiben a periféria országainak a demokratikus szerkezete fel van függesztve. Jelenleg már a döntéshozás az úgynevezett frankfurti csoport kezében van.” – összegezte Róna Péter.