Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#5515 Re: Re: Re: Re: Re: Szerinted van a pofájukon bőr? Szerinted hazudnak?

2011-11-17 23:52

#5514: - Re: Re: Re: Re: Szerinted van a pofájukon bőr? Szerinted hazudnak?

1956-ban az oroszokat szolgáltátok ki, büdöskomcsi férgek, most meg az IMF-piócákat.  Nagy Imre is kommunista volt, de valamiért, valahogyan maradt benne magyar érzés. Föl is akasztották azok a kommunisták, akikben valószínűleg soha nem is volt.

Ja, az IMF-helytartótok (ki lesz az, tényleg Andor László?) a mai időkben tényleg nem akasztatná föl Orbánt, csak lecsukná (ahol aztán megromolhatna az egészségi állapota, annak rendje és módja szerint)

Válaszok

SZERÉNKE

#5517 Re: Re : JA KÉREM, NEM ROULETT AZ ORSZÁGVEZETÉS...

2011-11-18 00:22:02

#5515: - Re: Re:  SZERINTEM MONDJON LE ORBÁN VIKTOR,  MINDENKINEK JOBB LESZ, NEKI IS VAN ÖT GYERMEKE, MEG NEKEM IS...

ZORBÁN VÉRNYOMÁSCSÖKKENTŐ  PIÓCÁIT  ÉPPEN Ő KÉSZÜL KISZOLGÁLNI,  ARCPIRÍTÓ MÓDON.   HA VALAKI 50 ÉVESEN MÉG AZT SEM TUDJA, HOGY SOHA NE MONDD, HOGY  S O H A ,  AZ MENJEN  FUTBALLISTÁNAK,  NE SZÉGYENÍTSE AZ ORSZÁGUNKAT  A VISSZAKOZÁSÁVAL.  A HELYÉBEN LEMONDANÉK, EGÉSZEN BIZTOSAN KÉPTELEN LENNÉK  A KUNCSORGÁSRA,  INKÁBB VISSZECSENGETNÉM A 16 %-OS ADÓT.  AZ IS PRESZTIZS VESZTESÉG, DE NEM ANNYIRA ÉGŐ. ÖRDÖGI KÖR  ÉS  MEGALÁZÁS LETT A KAPKODÁSUK  VÉGE.  MAGAM RÉSZÉRŐL:  SAJNÁLOM ÉS NEM ÖRÜLÖK, MERT NINCS MINEK.


Vendég

#5521 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Szerinted van a pofájukon bőr? Szerinted hazudnak?

2011-11-18 08:17:27

#5515: - Re: Re: Re: Re: Re: Szerinted van a pofájukon bőr? Szerinted hazudnak? 

 Te meg a Gyurcsányt akasztanád, te nagyon jellemes! Nem kettős mérce ez egy kicsikét? Egyszer (talán) eljön az az idő, amikor elismered, hogy Orbán-kígyót melengettél a kebleden. Ekkora kárt még ember nem okozott a hazájának, Magyarországnak, miközben ő magyarkodik a legtöbbet.