Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

A nép hangja

#5526 Re: Katyvasz...

2011-11-18 10:48

#5524: - Katyvasz... 

 Tartok tőle, hogy büdöskomcsizós kormánypárti barátunk írta, amire most reagálsz, de akkora sokkot kapott a tegnapi történésektől, hogy kedvenc szófordulatát is elfelejtette használni. Tegnap még szemináriumot sem tartottak az idő rövidsége miatt, így nem tudja, mit reagáljon, Gyurcsány kicsinálása is háttérbe szorult legnagyobb sajnálatára.

Csendben reménykedek, hogy végre elindult valami pozitív dolog.

Ha ebben a vezetésben lenne valami minimális tisztesség (nem ismerik), akkor szépen lemondanának. Valami probléma már házon belül is lehet, mert ilyen még nem volt korábban, hogy a FIDESZESEK a Parlamentben szembemennek szeretett (rettegett) vezérükkel. Lásd EVA. Remélem, hogy a lehető leghamarabb és békével távoznak!!! 

Válaszok


Vendég

#5527 Re: Re: Katyvasz...

2011-11-18 13:19:36

#5526: A nép hangja - Re: Katyvasz...

Igen, én írtam.  De nem elfelejtettem használni kedvenc szófordulatomat, hanem szándékosan nem használtam.

Egyébként lehet, hogy csak lufi az egész, időnyerési célból.

 

"

Csak bepróbálkoztak a fiúk, és a régi török stratégia szerint addig húzogatják majd a mézesmadzagot a befektetők előtt, amíg a nemzetközi helyzet enyhül, és nem kell többé erőlködni az étvágyuk fenntartása érdekében. A WSJ blogjában közölt Nomura-elemzés szerint lehet, hogy az IMF-megállapodásról szóló bejelentés nem több taktikázásnál.

Ez nem is lenne példátlan megoldás, hiszen a törökök 2009-ben majd két évig vitatkoztak az IMF-fel az általuk kért elővigyázatossági megállapodás részleteiről, mígnem a világpiaci feszültségek enyhültek annyira, hogy elállhassanak a tervüktől, közben azonban folytathatták a növekedést serkentő gazdaságpolitikájukat, és ellenálltak az IMF megszorító köveléseinek."

 


Vendég

#5528 Re: Re: Katyvasz...

2011-11-18 13:25:27

#5526: A nép hangja - Re: Katyvasz... szépen lemondanának.

Álmodozzál, csak  mocskos büdöskomcsi féreg...

Minden normális, valamennyire is demokratikus országban azonnal benyújtotta volna a miniszterelnök a lemondását a 2006 őszihez csak kicsit is hasonló helyzetben. Ehelyett foggal-körömmel kapaszkodtak a hatalomba és még négy évig rohasztották szét az országot.