Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#5606 Létezik ilyen ....? Reagálás az 5604-re.

2011-11-20 10:57

Kétségkívül..., mint ahogy az is, hogy neked választanod sem kell a saját felsorolásodból. Mindegyik illik rád! Sőt!
Neked tényleg ez a feladatod? Nincs is más munkád, hobbyd, elfoglaltságod? Netán családod?Gyakorlatilag minden beírás után küldesz egy sor gyalázkodást, átkot. Ez a keresztényi eszme? Gratulálok. Ezért érdemes ájtatotoskodnotok.
Tudod, míg a te személyiséged meg nem ismertem, nem hittem el, hogy -annak idején - a haláltáborokban voltak olyanok, akik nemcsak parancsra követték el a gaztetteket. Már látom: létezik olyan "ember" címen futó TAPLÓ SENKIHÁZI, /bármelyik állatfajt különbnek tartom annál, hogy itt megnevezzem/ aki "önként, kéjjel öl".

Biztos jól megfizetnek. Ettől függetlenül nincs az a pénz, amennyiért egy tisztességes ember /pártszimpátiától függetlenül/ megtenné azt, amit te művelsz.
Egy mentséged azért lehet: nem vagy épeszű.

Válaszok

Lukrécia
Vendég

#5607 Re: Létezik ilyen ....? Reagálás az 5604-re.

2011-11-20 11:06:02

#5606: - Létezik ilyen ....? Reagálás az 5604-re. 

 Kedves FÓRUMTÁRS!

Köszönöm, hogy így ismeretlenül védelmedbe vettél. Nekem időnként elfogy az érvem, mert annyi becstelenségre, amit ez az ürülék ráönt az emberre, nem tudok mit kezdeni. Persze tudom, hogy nem csak szerény személyemnek szól a sok átok, de miután én szoktam sajnos reagálni rá, magamra vettem, ill. nekem szól a legtöbb. Én nem válaszolok neki, így legalább a hétvégém nyugodt lesz. Én csak abban bízom, a jelei már mutatkoznak, hogy besokallnak az emberek és megfordul a világ, egy idő után nem tűrik ezt a diktatúrát, ami most van kialakulóban. Remélem, ez a szarkupac teljesen magára marad. Nyiddon magának egy fórumot és ott vitatkozzon el saját magával.

Ma éjjel ismételték az ATV-n Rónai Egon "HÚZÓS" c. műsorát, melyben Orbán egykori szaktanácsadója volt a második riportalany. Ma az LMP színeiben politizál. Elek úr tökéletes képet rajzolt volt főnökéről, tette mindezt úgy, hogy egy rossz szót nem szólt róla. Elmondta, hogy nagyon veszélyes vizekre evezett Orbán. Kérdezte RÓnai, hogy van-e arra remény, hogy Orbán lemond egyszer, Elek azt mondta, hogy nincs, nem azért szerezte meg a hatalmat, hogy békés úton kiengedje a markából. Nem véletlenül alakítják a törvényeket úgy, hogy 40 évig ne lehessen hozzányúlni a rendszerhez. Szép jövő, én már nem fogom megérni a végét.

 


Vendég

#5611 Re: Létezik ilyen ....? Reagálás az 5604-re.

2011-11-20 14:00:16

#5606: - Létezik ilyen ....? Reagálás az 5604-re.

Mivel én nem vagyok sem Gyurcsány, sem annak rajongója, sem az MSZP támogatója, ezért rám biztosan nem illik sem a  büdöskomcsi féreg, sem a büdöskomcsi patkány, sem pedig a büdöskomcsi tetű kifejezés.  Ezek a találó nevek kizárólag a felsoroltakra illenek. Apropó, miért is jössz a "keresztény eszmével"? Mondtam én, hogy keresztény vagyok, te undorító büdöskomcsi féreg?