Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#5710 A zsidó tulajdonostól 1952-ben elkobzott szemlőhegyi villáról, ahol Gyurcsány lakik

2011-11-23 13:33

#5707: A zsidó tulajdonostól 1952-ben elkobzott szemlőhegyi villáról, ahol Gyurcsány lakik

Büdöskomcsi féreg! Nem is mondtam, hogy jogilag Gyurcsányé, csak azt, hogy Gyurcsány abban a zsidó első világháborús hőstől (Sebestyén Aladártól) 1952-ben a büdöskomcsi féreg elvtársaid által elzabrált villában lakik.  Maga a villa továbbra is annak a büdöskomcsi Apró-klán tulajdonában áll, ahova Gyurcsány pápai proliként benősült.

Válaszok


Vendég

#5711 Re: A zsidó tulajdonostól 1952-ben elkobzott szemlőhegyi villáról, ahol Gyurcsány lakik

2011-11-23 13:45:31

#5710: - A zsidó tulajdonostól 1952-ben elkobzott szemlőhegyi villáról, ahol Gyurcsány lakik 

 Hörögjél csak, majdcsak fölrobbansz egyszer. Miért nem hörögsz a Zorbán vagyonok miatt? Mert ki vannak menekítve a bankbetétek a határon túlra, tehát ellenőrizhetetlen és amit nem látunk, amiről nem tudunk, az nincs is? Vagy a Zorbánbányák miatt, amivel apukát kárpótolta a nevelhetetlen gyermek azért, mert sok kellemetlent hallott a szülői értekezleten? Miért nem hörögsz ezek miatt a TÉNYEK miatt, tán ott dolgozol! Nyilván, mert egy kényes kérdésre nem adsz választ, mint pl. a Dajcstomi sokszor feltett kérdésére, miszerint mennyi kár érte a magyar államot a beléptető rendszer miatt és mondták-e Dajcstominak csak egyszer is, hogy ejnye-ejnye? És mondták-e Dajcstominak, hogy a keresztény erkölcsök tiltják a többnejűséget, még akkor is, ha lepapírozva csak egy asszony van?

A Gyurcsány legnagyobb bűne (ha van neki) is eltörpül a Te istened, Zorbán legkisebb szösszenetétől és Zorbán ezért fél annyira Gyurcsánytól. Nem baj, féljen csak. Csak rá kell nézni, mikpr felszólal, mikor körülnéz, egy beteg ember mozdulatai. Még egy kicsit örjöng, aztán fogtok nyüszíteni, akkor fogsz igazán hörögni.

Mára végeztem, magadban öjöngjél, vagy költözz be a gumiszobába.

csak, hogy tudd !!!

#5712 Re: Re:: TOKAJHEGYALJAI SZŐLŐK KÖZÚTHÁLÓZATTAL...

2011-11-23 14:10:02

#5710: - OTT,   AHOL A KÖZÚTHÁLÓZAT DRÁGÁBB,  MINT A SZŐLŐ,  - NA, EZ RÁD TARTOZIK,  MÁR, HA FIZETED AZ ADÓT... HMMMMM ?????

ROHADTNARANCSOS, BÜDÖSLÁBÚGÖRÉNY !!!  MI KÖZE GYURCSÁNY MINISZTERELNÖK ÚRNAK A FELESÉGE NAGYPAPÁJÁHOZ ???   A TE NAGYAPÁD CSENDŐR ŐRMESTER VOLT,  AZ APÁD III/III-AS ÜGYNÖK,  NETÁN VAN VALAMI KÖZÖD HOZZÁ ???   A  DÉDAPÁD, MINT HITLER JOBBKEZE (VELE TÖRÖLTE KI A VALAGÁT), - NA, EZ TALÁN RÁD TARTOZIK, HOGY ILYEN ALANTAS FELADATRA VOLT KAPHATÓ, (LEGALÁBBIS A GENETIKA MIATT) !!!!!

tudod, a gizike gizike, a gőzeke meg gőzeke !!!!!

#5713 Re: A szemlőhegyi villáról, ahol Gyurcsány lakik, csak annyit, hogy feltűnően nagyon írigyled

2011-11-23 14:20:24

5710-nek:   tán nem odamennél lakni ???

te, lumpenproli !!!   jogilag a f.szod sem a tiéd,  csak oda nőtt,  attól még brunzolhatsz vele,  nem beszélve a se.ged lukáról....   ....tiéd mindössze a genetika által rád ruházott  lumpen  tulajdonságod !!!