Provokátor Figyelő!

Quoted post

Gizus

#94 Re:

2017-07-03 06:43

#88: Provokátor Figyelő- szerkesztőség -  

Még a fősulin ismertem egy srácot (mindig a legbénább csajokat szedte fel) Ő a fősuli után csak hogy hozzá jusson a diplomájához elkezdett eszperantót tanulni. Közös ismerősöktől tudom, hogy valami iwiwes fórumon ő szedett fel egy fogyatékos kanizsai lányt, aztán szintén egy iwiwes fórumon egy pécsi lányt aki aztán bevezette az aikidó világába (ha jól tudom az is harcművészet), majd a dojoba ahová járt összejött egy vasággyal harminc kilós púpos lánnyal.
De ez egy jó tíz éves történet, úgyhogy nevet inkább nem írnék- a srác egyáltalán nem ismert, így lehet nem is ő a petíció főhősnőjének a titkos embere, bár a leírtak rá illenek. Turnék még mesélni, de inkább nem írok erről többet, bizonyítékok hiányában.
Ugyanakkor kétségtelen az eszperantót mint nyelvet, a telemarketinget mint szakmát fel kell számolni- értelmes ember ilyen nyelvet nem tanul és ilyen munkát nem vállal el. A gyogyósok táborát meg ne gyarapítsuk alibi nyelvekkel és szakmákkal.

Az aikidónak sincs létjogosultsága mivel nem versenysport, azután meg pláne, hogy bárki lúzert felvesznek a soraikba. Ha Soros ezekkel kezd akkor ez csak annak a jele, hogy Sorosnak leáldozott, különben K1- ből toborozná hadseregét.

Válaszok

Gizusnak!

#95 Re: Re:

2017-07-03 08:30:14

#94: Gizus - Re:  

Mi van Gizus! Savanyú a szőlő???

Szerintem az a baj, hogy az a srác pont téged nem szedett fel az egyetemen, elbuktad az eszperantó nyelvvizsgát, nem feleltél meg a sportklubnak ezért eltanácsoltak és még telemarketingesnek sem vettek fel. Viszont kaptál melót a fidesztől és most így akarsz babérokra törni, hogy régi sérelmeidet egy Soros összeesküvésben nagyítod fel és nem vagy rest ártatlan embereket is a cél érdekében tönkretenni.

Gratulálok! Remélem, hogy a diplomád azóta sincs meg és közmunkánál jobb munkát a jövőben sem fogsz találni.

Richard

#97 Re: Re:

2017-07-03 10:08:42

#94: Gizus - Re:  

Pont feletted írnak pár hozzászólással arról a kanizsai gyogyós lányról! Ismerem mert itt élek, de nevet nem írnék.
Nem csak fideszes, de a fidelitasnak a tagja is- legalábbis volt. Végig bukdácsolta a gimit, majd valami csoda folytán felvették Pesten a jogra majd a Corvinusra is. Persze egyiket sem végezte el. A Harry Potternek a menyasszonya- ezt hirdeti magáról!
Pár éve lejutottam egy aikido klubba valahol a Blaha környékén. Oda járt egy vasággyal 30 kilós lány aki aztán több fiúval is kavart- az egyik szerintem az emberünk.
Nem tudom, hogy aztán mi lett velük, nekem pár edzés elég volt ahhoz, hogy tudjam az a sport- már ha lehet annak nevezni- semmire sem jó.
Sok töketlen ember űzi ezt a sportágat és sokan tanulnak ezslerantót-főleg Szilvási Lászlónál aki azóta már a teljes hazai eszperantó mozgalmat uralja!