Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!

Quoted post

Juhász Péter , fizetett füttymester

#1787 Utolsó levél dániel IMPI péter nevű elmebeteg egyénnek, örjöngése okán

2021-06-06 07:47

 

Ha valóban olyan ember vagy, ahogy állítod (hazafi, bátor, demokrata), akkor kérlek ennek szellemében járj el amikor számítógép előtt ülsz. Nézz utána rendesen, kitől kaptál levelet, mert a tüntetés szervezőitől biztosan nem. Jogvégzett emberként tisztában kell lenned azzal, mekkora felelősség hamis információkat terjeszteni ezzel kapcsolatban. De még furcsább, hogy ha problémád van, miért nem írtál a rendezők közül senkinek? Pláne, ha azt állítod, magad is az vagy? Ha bárki kap ilyen levelet, az beküldi a listára. Tudhatnád, hogy így működik, ha akár csak te, vagy bármilyen ismerősöd valóban rendező lenne.

Ellenőriztem, senki nem írt neked levelet a szervezők közül, és senki nem kapott tőled levelet.

A hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát. Régi mondás, és a technika is sokat fejlődött a születése óta.

 

 

Elég megnézned egyes beszámolókat a tüntetésről, hogy tudd nem vagy egyedül: más sem vette észre a tükröt, amit Kardos Horváth János mutatott, van akinek el is magyarázta, kamerába. A tükör többek között abban különbözik a valóságtól,  hogy csak két dimenziós. Van egy veszélye is: gyakran csak magát látja benne az ember.

 

Ahhoz, hogy felfedezd a harmadik dimenziót, el kellene szakadnod a tükörtől. Persze jogod van saját módon értelmezni a szöveget, „mindenki értse úgy, ahogy akarja” – szólt a felkonf.

Én például kb. úgy értem, hogy sírhatod vissza Ferit, de az sem fog segíteni, ha újra táncol: lépjünk túl ezen.

Ha lett volna a szervezőknek beleszólása, valószínűleg megkérték volna KHJ-t, hogy inkább mást válasszon, mert túl nagy a kockázata annak, hogy egy tüntetésen csak a refrént hallják meg az emberek, és az önmagában félreérthető. Mivel azonban nem tudták a szervezők, hogy egyes előadók mit fognak játszani, így lement a a nóta, és sokan félre is értették. Ez önmagában nem szerencsés, sőt, sajnálatos is, de messze menő következtetéseket azért ne vonjunk le belőle. Nem azért gyűltünk össze, hogy bármilyen politikai erő mellett, vagy valamelyikkel szemben tegyük le a voksunkat, a szervezők nem táplálnak politikai ambíciót. Ismétlem, a törvény módosítása az egyetlen célunk, és ez adja a létrejött közösség összetartó erejét.

Kérlek, abból se vonj le különösebb következtetéseket, ami köztünk történt! Nem személyes ügyről van szó, remélem nem veszed rossz néven, ha azt írom, nincsenek érzelmeim tevékenységeddel vagy személyeddel kapcsolatosan. Engem egy dolog vezérelt amikor odamentem hozzád: eleget tenni rendezői feladatomnak, teljesen hidegen hagy, hogy egyébként kit istenítesz nőként, férfiként, zenészként vagy épp politikusként.

 

 

 

Válaszok

.

#4762 Re: Utolsó levél dániel IMPI péter nevű elmebeteg egyénnek, örjöngése okán

2021-11-18 15:04:20

#1787: Juhász Péter , fizetett füttymester - Utolsó levél dániel IMPI péter nevű elmebeteg egyénnek, örjöngése okán 

 

 

Szeva Petya ,

szerinted dániel IMPI-nek , a hibbant druszádnak

Van köze a pesti polgármesteri hivatal eladásáról szóló videóhoz?

 

.




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...