Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!

Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását! / Közlemények / Cél a 10.000. aláírás! / Hozzászólások

I. Drogette Évfolyamelső elmebeteg GÓJÁS dániel O1G IMPI

#1776

2021-06-06 07:12

Egyébként az alija előtt 4 évig éltünk  az Ashdódbasznádi Összeszart Bokrokban . Jó volt most ismét találkozni a régi  hajléktalan , csöves barátokkal!

ÜDVÖZÖL JÜK ÚJ TAGJAINKAT

#1777

2021-06-06 07:13

Dániel IMPI  Péter egy súlyos mentális problémákkal küszködő elmebeteg . Valószínűleg a belterjes szaporodás következménye.

Rába György

#1778 Tűrhetetlen, hogy a Demokratikus Kolíció ennyire nem foglalkozik leghűségesebb talpnyalójának a sor

2021-06-06 07:17

Az nem lehet, hogy szegény dániel impivel így kibasszanak!

Feri

#1779 Az nem lehet, hogy szegény dániel impivel így kibasszanak!

2021-06-06 07:19

 

IMPI

Mindig hordj magadnál egy üveg whiskey-t kígyómarás esetére, egyéb esetekre meg mindig hordj magadnál egy kisebb kígyót.

 

 

.

Dr Csongovai Bableves Hilda tünczyszervező

#1780 SENK NEM AKAR IMPIVEL TÜNCZYZNI

2021-06-06 07:25

A Gyurcsótány Ferenc udvaribolondjaként híressé vált mackónak még saját párt sem kell ahhoz, hogy mindenki elhatárolódjon tőle.

 

Évfolyamelső  dániel IMPI rendezői kártyával a nyakában álldogált a backstage-ben, a Facebookon Kálmán László határolódott el a galambszaros-biliben fürdőző elmebetegtől(hozzátéve, hogy "osszátok is meg!"):

Kálmán László

#1781 IGEN , ELHATÁROLÓDTAM a galambszaros-biliben fürdőző elmebetegtől(

2021-06-06 07:29

A dániel IMPI péter nevű elmebeteg egyént nem ismerjük, senki se hívta a színpadra,főleg nem a mi kórusunk,

végképp nem kérte senki, hogy

 

álljon be és ott tátogjon!

 

Adjátok tovább ezt az infót.

Juhász Péter , fizetett füttymester

#1782 Utolsó levél dániel IMPI péter nevű elmebeteg egyénnek, örjöngése okán

2021-06-06 07:36

Nem tudom azt remélted-e nevem elhallgatásától, hogy nem jut el hozzám írásod, vagy azért nem írtad hozzá, mert magad is érzed, annyit ferdítettél a történeten, hogy az már nem is hozzám kötödik.

Az is lehet persze, hogy egy másik rendező is odament hozzád, ezt nem tudom, de akkor osszuk meg azt a párbeszédet is, ami kettőnk között zajlott.

 

Elöljáróban tudd, Robinak fogalma sem volt róla ki vagy. Az ő szemszögéből úgy nézett ki a helyzet, hogy odamegy hozzá egy ismeretlen idegen, nyájasan bemutatkozik, és elmondja, hogy a Merlinben már meg volt beszélve, hogy ő rendező. Te azt kéred Robitól, hadd fényképezzenek le, amiben ő semmi kivetnivalót nem talál. Mivel ez a csapat alapvetően az interneten szerveződött, így sok ember csak egyszer találkozott egymással, Robi joggal hiszi, hogy egy jó szándékú exibicionista találta meg. Már kattogtat is a magaddal hozott fényképész, készülnek a PR fotók, ahogy azt a politikusoktól ellested.

Juhász Péter , fizetett füttymester

#1783

2021-06-06 07:37

Én úgy vettelek észre, hogy néztem, ki az a délceg kiállású férfiú a színpad mellett, akit egy hölgy olyan aktívan fotóz. A Parlamenttel a háttérben.

Ekkor kérdeztem meg Robit, hogy honnan szerezted a rendezői kártyát. Fogalma sem volt, ahogy nekem sem, pedig ő volt a tüntetés hivatalos bejelentője, és én a másik személy, akit megadtunk a rendőrségen kapcsolattartónak.

 

Amikor kiderült, hogy nem akarod levenni, oda mentem hozzád. Nem gondoltam, hogy be kell mutatkoznom, hisz már megtettem a Mokka várójában pár hónappal ezelőtt, amikor először tojásoztál, és behívtak. Azt hittem emlékszel, hogy ott találkoztunk, és miután ismerősnek jelöltél a Facebookon, joggal gondolhattam, hogy megismersz.

-       Jónapot kívánok, megkérhetem, hogy vegye le a rendezői kártyát?

-       Bocs, de már bemutatkoztunk egymásnak? Dániel Péter vagyok.

-       Juhász Péter, megkérhetem, hogy vegye le a rendezői kártyát, maga nem rendező.

-       De az vagyok. Ki vagy te egyáltalán?

-       Nem, te nem vagy az - váltottam én is tegeződésre -, mert személyesen ismerem az összes rendezőt, hiszen veled szemben én viszont az vagyok. Ugyanakkor, azt is tudom, hogy te ki vagy, és pontosan tudom, hogy sem levélben, sem személyesen nem jelentkeztél rendezőnek. 

Juhász Péter , fizetett füttymester

#1784

2021-06-06 07:38

   De, fent vagyok a listán.

-      A levelező listán?

-      Igen.

-      Igen? Milyen témák mentek ma?

-      Ja nem, nem úgy, hanem a Merlinben diktáltak be.

-      Ott sem voltál.

-      Nem, de ott volt az ismerősöm és ő felírt.

-      Ha rendező lennél, tudnád, hogy 5-kor volt eligazítás a színpadnál. Mivel nem vagy, természetesen nem tudtál róla, és nem is voltál ott. Nekünk viszont felelősséget kell vállalnunk azért amit szerveztünk, így csak az lehet rendező, akivel ezt egyeztettük előre és tisztában van a szabályokkal. Az, hogy valaki egyszer csak a nyakába akaszt egy rendezői jelzést és készített magáról pár fényképet, az nem elég. Kérlek add vissza a kártyát, és váljunk el csendesen.

-       Nem adom oda, vedd el.

-       Ne haragudj, de ebben az esetben rendőrt kell hívnom, mert nem engedhetjük meg magunknak, hogy valaki visszaéljen a bizalmunkkal. Ha jól tudom, ügyvéd vagy, meg kell értened a helyzetet.

-      Jó, akkor hívjál rendőrt!

Mivel a találkozásunkkor a színpad mellett (a Parlamenttel a háttérben) fényképeztetted magad, nem vetted észre, két méterre álltál meg egy civil ruhás rendőrtől. Nem kellett hívnom, elég volt szólítanom.

Elemi érdekem fűződött ahhoz, hogy minden a lehető legkisebb feltűnéssel történjen, csak Robi állt mellettem, majd erőszakosságodnak köszönhetően egy másik civil ruhás ember. Abban a tudatban voltam, hogy a lehető legkisebb megaláztatás ér téged, mert a rendezvény szempontjából is ez állt érdekemben, és ha elhiszed nekem, személyesen sem szeretnélek megbántani, ahogy senki mást sem.

 

Juhász Péter , fizetett füttymester

#1785

2021-06-06 07:40

A rendőr felkérésének már eleget tettél. 

Nem gondolom, hogy a bátor és hazafias cselekedeteid közé sorolandó az, ahogyan átadtad a kártyát, de nem akarlak én minősíteni, nem ismerlek. Meséld el barátaidnak hogy történt, és kérdezd meg őket, helyeslik-e.

 

 

Madarat tolláról.

 

 „ Külgusz Imre barátom. Döbbenten mesélte, hogy őt is eltanácsolták a rendezvényről, mivel piros esőkabát volt rajta” 

...és a piros esőkabát hátán hatalmas betűkkel: MSZP – újpesti tagozat (alatta valami szlogennel).

Imrét, akit nem ismertem, és nem tudtam, hogy a barátod (ahhoz képest elég távol álltatok egymástól) megkértem, hogy vegye le a szél dzsekit, mert a szervezők kérése értelmében nem szabad párt logót vagy szlogent megjeleníteni a tüntetésen. Erős hangsúlyt fektettünk arra, hogy kizárólag egy célért, a sajtó szabadságának teljes helyreállításáért gyűljünk össze, párt szimpátiától függetlenül. Ez nem egy pártok által szervezett demonstráció, hanem pártoktól független civilek által szervezett esemény.

Barátod először kicsit sértődötten reagált, hogy el is mehet akkor, ha..., de megnyugtattam, hogy szó nincs róla, hogy el kellene mennie, annyi a kérés, hogy ne legyen rajta párthoz köthető szimbólum. Mellette állt még három idősebb úriember, ők is beszálltak a teljesen barátságos beszélgetésbe, és meggyőzték Imrét, hogy legyen tekintettel a rendezők kérésére. Le is vette a kabátjáról a szél dzsekit, és - számomra úgy tűnt – teljes békében és megértésben váltunk el. Gondolom, ha megkérdezed, ő sem mond mást.

 

 

Juhász Péter , fizetett füttymester

#1786 Utolsó levél dániel IMPI péter nevű elmebeteg egyénnek, örjöngése okán

2021-06-06 07:42

Nem reagálok a további ferdítéseidre, de annyit még hadd jelezzek. Ha nem ellenőrzött forrásból származó leveleket a szervezőknek tulajdonítasz (hogy rosszabbat ne is feltételezzek, mégis csak jogot ismerő ember vagy), és ezeket megosztod a kommentájaiddal, az csak bomlasztólag hat a közösségre. Ha nem ez a célod, máskor légy körültekintőbb.

Juhász Péter , fizetett füttymester

#1787 Utolsó levél dániel IMPI péter nevű elmebeteg egyénnek, örjöngése okán

2021-06-06 07:47

 

Ha valóban olyan ember vagy, ahogy állítod (hazafi, bátor, demokrata), akkor kérlek ennek szellemében járj el amikor számítógép előtt ülsz. Nézz utána rendesen, kitől kaptál levelet, mert a tüntetés szervezőitől biztosan nem. Jogvégzett emberként tisztában kell lenned azzal, mekkora felelősség hamis információkat terjeszteni ezzel kapcsolatban. De még furcsább, hogy ha problémád van, miért nem írtál a rendezők közül senkinek? Pláne, ha azt állítod, magad is az vagy? Ha bárki kap ilyen levelet, az beküldi a listára. Tudhatnád, hogy így működik, ha akár csak te, vagy bármilyen ismerősöd valóban rendező lenne.

Ellenőriztem, senki nem írt neked levelet a szervezők közül, és senki nem kapott tőled levelet.

A hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát. Régi mondás, és a technika is sokat fejlődött a születése óta.

 

 

Elég megnézned egyes beszámolókat a tüntetésről, hogy tudd nem vagy egyedül: más sem vette észre a tükröt, amit Kardos Horváth János mutatott, van akinek el is magyarázta, kamerába. A tükör többek között abban különbözik a valóságtól,  hogy csak két dimenziós. Van egy veszélye is: gyakran csak magát látja benne az ember.

 

Ahhoz, hogy felfedezd a harmadik dimenziót, el kellene szakadnod a tükörtől. Persze jogod van saját módon értelmezni a szöveget, „mindenki értse úgy, ahogy akarja” – szólt a felkonf.

Én például kb. úgy értem, hogy sírhatod vissza Ferit, de az sem fog segíteni, ha újra táncol: lépjünk túl ezen.

Ha lett volna a szervezőknek beleszólása, valószínűleg megkérték volna KHJ-t, hogy inkább mást válasszon, mert túl nagy a kockázata annak, hogy egy tüntetésen csak a refrént hallják meg az emberek, és az önmagában félreérthető. Mivel azonban nem tudták a szervezők, hogy egyes előadók mit fognak játszani, így lement a a nóta, és sokan félre is értették. Ez önmagában nem szerencsés, sőt, sajnálatos is, de messze menő következtetéseket azért ne vonjunk le belőle. Nem azért gyűltünk össze, hogy bármilyen politikai erő mellett, vagy valamelyikkel szemben tegyük le a voksunkat, a szervezők nem táplálnak politikai ambíciót. Ismétlem, a törvény módosítása az egyetlen célunk, és ez adja a létrejött közösség összetartó erejét.

Kérlek, abból se vonj le különösebb következtetéseket, ami köztünk történt! Nem személyes ügyről van szó, remélem nem veszed rossz néven, ha azt írom, nincsenek érzelmeim tevékenységeddel vagy személyeddel kapcsolatosan. Engem egy dolog vezérelt amikor odamentem hozzád: eleget tenni rendezői feladatomnak, teljesen hidegen hagy, hogy egyébként kit istenítesz nőként, férfiként, zenészként vagy épp politikusként.

 

 

 

Albert Futó

#1788 Ellenőriztem, senki nem írt neked levelet a szervezők közül, és senki nem kapott tőled levelet.

2021-06-06 08:45

Markó Imre TAB

#1789 Albert Futó : Csaholc Csaholc

2021-06-06 08:47

HOL VAGY TE MÉG A TIZENKETTŐTÓL ?

II. Drogette Mády O2G Egon

#1790

2021-06-06 08:49

Így kell komplett idiótát, máriás huncutot csinálni a Jóságos dániel BLANKOLT, IMPÓTENS  FITYISZÉ-ből, ahogy Albert Futó Asszony tette!

dr Dániel Péter ( IMPI ) : izraeli sztárjogász és hályog-kovács

#1791 rágalmazással, uszítással, törvénysértéssel és állampolgári jogok megsértésével teli

2021-06-06 12:40

Négy – rágalmazással, uszítással, törvénysértéssel és állampolgári jogok megsértésével teli – választási kampány után kormány alakult. Egyelőre gyenge lábakon áll, és bármelyik pillanatban összeomolhat – . A tagjai közötti érdemi viták kitöréssel fenyegetnek, potenciális dezertőrök akadályozhatják meg az eskütételt, és ha sikerül is letennie az esküt, hihetetlenül nehéz kihívások várnak rá, amelyek mindegyike robbanótöltet, amely összetörheti.

Orrrrrmányos 2 Génhulladék mády egon

#1792 dániel IMPI péter nevű elmebeteg egyént nem ismerjük, senki se hívta a színpadra,főleg nem a mi kóru

2021-06-06 23:12

főleg nem a mi kórusunk,végképp nem kérte senki, hogy álljon be és ott tátogjon! Adjátok tovább ezt az infót

 

Kálmán László

Genetikailag kódoltan ilyen 

az Orrrrmányos 1 Génhulladék  bilis dániel IMPI .

Nem tehet róla. De arról tehet, hogy gonosz!

 

 

Lendvai Bableves Ildikó

#1793 végképp nem kérte senki, hogy álljon be és ott tátogjon!

2021-06-06 23:16

én is Voltam politikai hisztériát kelteni.

Nem csak az Orrrrmányos 1 Génhulladék  bilis dániel IMPI .

Robert Bertalan

#1794 Lendvai Bableves Ildikó : én is Voltam politikai hisztériát kelteni.

2021-06-06 23:20

 

 

A Kelet Ázsiai vagy az Egyiptomi múzeumból tetszett megszökni?

 

 

.

3860 Józsefné Perián [Magyarország] Bubdapest 2021-05-22

#1795 MIÉRT NINCS 2021-05-22 2021-05-29 KÖZÖTT EGYETLEN ALÁÍRÁSHAMISÍTÁS SEM ?

2021-06-06 23:28

A gusztustalan, szánalmas

galambszaros biliben fürdöző dániel  patány

tehát pont ellenkező hatást ér el,

mint azt a primitív és gonosz kiagyalói szerették volna.

 

Azaz a fagyi visszanyalt, de csúnyán! Cumi van évfolyamelső dániel O1G!

Éva Bableves Sunykó

#1796 Azaz a fagyi visszanyalt, de csúnyán! Cumi van évfolyamelső dániel O1G!

2021-06-06 23:34

3860 Józsefné Perián [Magyarország] Bubdapest 2021-05-22

 

Egyetértek minden szavával!

László Mózes

#1797 HOL VAGY TE MÉG A TIZENKETTŐTÓL ?

2021-06-07 13:38

I. Drogette Évfolyamelső elmebeteg GÓJÁS dániel O1G IMPI KÉKSZALAGOS BECSÜLETÉNEK ÚJABB GYÖNGYSZEMÉÉRT

 

KATTOGTASS IDE :

Nagyvenyim

Nagyvenyim

 

.

 

 

Piréz Bableves Fruzsina

#1798 AKI NEM DOLGOZIK , NE IS BETEAVONOZZON

2021-06-08 06:09

I. Drogette Évfolyamelső elmebeteg GÓJÁS dániel O1G IMPI

 

Hogy a Búbánatba gondolod azt ,hogy

NEM HAMISÍTOTTÁL ALÁÍRÁSHAMISÍTÁSOKAT

SEM JÚNIUS 5.-ÉN

SEM JÚNIUS 7-ÉN

 

DE TE MÉGIS BEVÁGTAD A NAGY DARAB BETEAVONT.

HE ?

3860 Józsefné Perián [Magyarország] Bubdapest 2021-05-22

#1799 NEM HAMISÍTOTTÁL ALÁÍRÁSHAMISÍTÁSOKAT SEM JÚNIUS 5.-ÉN SEM JÚNIUS 7-ÉN

2021-06-08 06:10

MIÉRT NINCS 2021-05-22 2021-05-30  KÖZÖTT

 

EGYETLEN ALÁÍRÁSHAMISÍTÁS SEM ?

II. Drogette Mády O2G Egon

#1800 MIÉRT NEM HAMISÍTOTTÁL ALÁÍRÁSHAMISÍTÁSOKAT SEM JÚNIUS 5.-ÉN SEM JÚNIUS 7-ÉN , BILIS ?

2021-06-08 06:14

 

 

Ugyanazt kérdezem én is a rendíthetetlen KÉKTANGÁS DEMOKRATÁKOKTÓL is

és magától a nagy galambszaros bilistől.

 

.




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...