Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!

Juhász Péter , fizetett füttymester

/ #1785

2021-06-06 07:40

A rendőr felkérésének már eleget tettél. 

Nem gondolom, hogy a bátor és hazafias cselekedeteid közé sorolandó az, ahogyan átadtad a kártyát, de nem akarlak én minősíteni, nem ismerlek. Meséld el barátaidnak hogy történt, és kérdezd meg őket, helyeslik-e.

 

 

Madarat tolláról.

 

 „ Külgusz Imre barátom. Döbbenten mesélte, hogy őt is eltanácsolták a rendezvényről, mivel piros esőkabát volt rajta” 

...és a piros esőkabát hátán hatalmas betűkkel: MSZP – újpesti tagozat (alatta valami szlogennel).

Imrét, akit nem ismertem, és nem tudtam, hogy a barátod (ahhoz képest elég távol álltatok egymástól) megkértem, hogy vegye le a szél dzsekit, mert a szervezők kérése értelmében nem szabad párt logót vagy szlogent megjeleníteni a tüntetésen. Erős hangsúlyt fektettünk arra, hogy kizárólag egy célért, a sajtó szabadságának teljes helyreállításáért gyűljünk össze, párt szimpátiától függetlenül. Ez nem egy pártok által szervezett demonstráció, hanem pártoktól független civilek által szervezett esemény.

Barátod először kicsit sértődötten reagált, hogy el is mehet akkor, ha..., de megnyugtattam, hogy szó nincs róla, hogy el kellene mennie, annyi a kérés, hogy ne legyen rajta párthoz köthető szimbólum. Mellette állt még három idősebb úriember, ők is beszálltak a teljesen barátságos beszélgetésbe, és meggyőzték Imrét, hogy legyen tekintettel a rendezők kérésére. Le is vette a kabátjáról a szél dzsekit, és - számomra úgy tűnt – teljes békében és megértésben váltunk el. Gondolom, ha megkérdezed, ő sem mond mást.

 

 




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...