Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Quoted post
Vendég |
#6191 Re: Re: Re:2011-12-20 11:31És akkor mi van, ha valaki hanukát ünnepel? Menj ki a Marx térre, bocs. Nyugati térre és ünnepelj velük, ha idén is megtartják ott. A véres haditornát a FIDESZ és a futballhuligánok csinálták, akik bármikor hadra foghatók, ha egy kis balhéra van szükség. Volt szerencsém akaratom ellenére látni egyszer a 6-os villamoson a szervezkedést, volt szerencsém látni, ahogy a jó hecc kedvéért a magadfajta talán keresztények tették tönkre az ajtókat és közben mobilon szervezték a következő balhé helyszínét. Gyomorforgató volt és minden jóérzésű ember félt. Ha te erre büszke vagy, légy büszke, de nagyon tisztességtelen dolog, hogy a másikra kenitek, holott minden tőletek indult ki. Azért, mert ma nincsenek balhék, az azért van, mert baloldalon mérsékeltebb emberek vannak, akik nem szeretnek balhézni. Nagyon tisztességtelen játékot játszotok, nem gondolod? Dehogynem, csak jobb a balhé és a visszafelé mutogatás. Undorító dolognak tartom a sok zsidózást, senki nem tehet arról, ha esetleg annak született. Természetesen arról sem, ha másnak. Hogy milyen emberré válik, az más dolog. Te így sikerültél. Kicsit jellemhibásra, de azért vagy. Én kereszténynek születtem, egyáltalán nem vagyok rá büszke. Azok a keresztények, akik körülvettek, egytől egyig felejthetők, hogy szépen fogalmazzak, de inkább felejtendők. Van néhány - származását tekintve - zsidó barátom, ismerősöm is, őket jobban tisztelem. Azért ne irigykedj, ha egy zsidó viszi valamire, inkább tanulj, okosodj, hogy ugyanannyit érjél el, mint ő. A tudását irigyeld, ne az elért eredményeit, amiért megdolgozott. Hogy Gyurcsány zsidó? Ezt itt, ebben a fórumban hallottam először, de ha egyszer lesz lehetőségem, meg fogom tőle kérdezni. Apróékról már hallottam mástól is, de ez engem egyáltalán nem zavar. Téged se kéne, hogy zavarjon. Vágj neki még egyszer a szeretet ünnepének, még van idő, hogy átrendezd a gondolataidat. Ahhoz, hogy áldott legyen a Karácsony, nekem az is kell, hogy elfelejsem Orbán kb. 20 évvel ezelőtti parlamenti bekiabálását, mikor valamelyik pap bement az ülésterembe, hogy CSUHÁSOK, TÉRDRE, IMÁRA!!!! Azóta nekem a sok ájtatos manó a keresztény templomokban nem őszinte. Sosem felejtem el az első unokám keresztelőjét, amikor a pap az angyalföldi Karmelita templomban egy félórás dumát megeresztett arról, hogy gyűlöljük azt, aki nem karmelita! Érted? Nem keresztényt mondott, hanem karmelitát!!! Ha nem az unokám keresztelője lett volna és ráadásul Húsvét előtt nagypénteken, én kivonultam volna. Szóval nekem ne magyarázz a keresztényi szeretetről, mert kevés kivétellel nincs. Lennének még példáim, de megyek, mert vár a karácsonyi készülődés. |
Válaszok
Vendég |
#6193 Re: Re: Re: Re:2011-12-20 16:41:26 |
filiszteus |
#6194 Re: Re: Re: Re:2011-12-20 16:58:13Senki sem tagadja a futballhuligánok szerepét 2006 őszén. Viszont talán nem kellene letagadni a rendőrök oktalan brutalitását békés tüntetőkkel, sőt véletlenül arrajáró túristákkal szemben. Lehet, hogy te az RTL klubból másként értesültél, én ellenben szemtanúja voltam pl. annak is, ahogy a Magyar Hírlap (pedig még a Ti oldalatokon volt) minden ok nélkül úgy fejbevágta egy rendőr, hogy összeesett és dőlt a vér a fejéből. A bűne csak annyi volt, hogy fényképezett. És hát volt bőven mit fényképeznie. Úgy tűnik te is megkülönbözteted embertársaidat, a zsidó ismerőseidet jobban tiszteled. Lehet, hogy Neked sem eszerint kellene osztályoznod az embereket. Ha pedig úgy gondolod, hogy neked jogod van jobban szeretni a zsidó iosmerőseidet, mint a keresztényeket, akkor engedd meg másoknak, hogy ők meg kevésbé szeressék a zsidókat, mint a keresztéynyeket. Azt meg engedelmeddel nem hiszem el, hogy egy karmelita pap félórán át gyűlöletre uszított a ferencesek, bencések, pálosok stb rendek ellen, mert ők nem karmeliták. Kissé talán túl, élénk a fantáziád. Megpróbálkozhatsz a betéréssel, de nem bíztatlak túl sok jóval, soha nem fognak zsidónak elfogadni. Hogy jobban megértsd mire gondolok, olvasd el az alábbi linket: Kívánok szép Baloldali Fenyőünnepet, hozzon sok szép ajándékot Lenin elvtárs szelleme! |
Vendég |
#6224 Re: Re: Re: Re:2011-12-24 11:07:05Édes komám! én zorbánt se szeretem, már nem és ennek jó néhány éve! de mit fejlődtettek ti? SEMMIT! Nyiltan hazaáruló, kollaboráns mszp és az egyre őszíntébb zsidó szdsz az elmúlt 20 évben 12 évet volt kormányon, akkor ki kúrta el jobban?
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
743 Létrehozva: 2024-11-25
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
596 Létrehozva: 2024-11-19
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
595 Létrehozva: 2024-11-23
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
459 Létrehozva: 2024-11-08
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1511 Létrehozva: 2024-09-29
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1358 Létrehozva: 2024-03-21
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
186 Létrehozva: 2024-11-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
170 Létrehozva: 2024-10-28
Korcsolyapályát Egerben! 2024
167 Létrehozva: 2024-11-20
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
163 Létrehozva: 2024-11-06
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
151 Létrehozva: 2024-11-25
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
119 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
86 Létrehozva: 2024-11-15
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
86 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
A YETTEL mobilinternet/hanghívás szolgáltatásainak javítása Vámosszabadin
80 Létrehozva: 2024-11-25
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
52 Létrehozva: 2024-11-19
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6709 Létrehozva: 2023-07-26