Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#6345 Ígéret és valóság!

2011-12-31 11:24

A FIDESZ választási ígéretének sarkalatos pontja volt az ADÓCSÖKKENTÉS! Ez is "bejött"! Így jártunk az "arányos" és "igazságos" adó-dumával is. Azért biztosan lesz, aki jövőre is jobban él majd... Sajnos, az emberek zöme nem tartozik közéjük. Azért - csak úgy megszokásból - B.U.É.K!

http://www.mfor.hu/cikkek/10_eve_nem_kerult_ilyen_sokba_egy_munkavallalo__mint_jovore_fog.html

Válaszok

ketyeg Orbánék órája !!! TAKARODJANAK !!!

#6346 Re: Ígéret és valóság! Az ADÓCSÖKKENTÉS a melósnak ADÓEMELÉS

2011-12-31 11:53:07

#6345: - Ígéret és valóság!

Mocskos- tetves- g.ci banda,  102.000 volt a bruttóm,  amiből kézhez kaptam 75.000 Ft-ot. Most 108.000 lesz a bruttóm, amiből kézhez kapok 70.000 Ft-ot.  2011-ben buktam 2400,  2012-ben 5000,- Ft-ot = 7400 Ft/hó mínusz.   BRAVÓ ZORBÁN, EZ TÉLLEG ADÓCSÖKKENTÉS, DE KINEK ?? NEKED ÉS A POFFFÁTLAN BAGÁZSODNAK ??   Nekem, mint asztalos melósnak:  117.200 Ft bukóvári két év alatt.  AZÉRT KÖSZÖNÖM, HOGY A SZAKMUNKÁSOKRA IS GONDOLTÁL, SZÉP GESZTUS VOLT, ÍGÉRJÜK, HOGY VISZONOZZUK !!  ELSŐ LÉPÉSKÉNT AZZAL, HOGY TAKARODJATOK A GAZDAGOK ORSZÁGÁBA, MERT EZ NEM AZ  !!!!!   A MÁSODIK, HOGY DÖGÖLJETEK ÉHEN A MÍNUSZT JELENTŐ ADÓCSÖKKENTÉSBŐL TI,  PISZKOS-HAZUG-CSŐCSELÉK !!!!!  BÚÉK helyett bújjatok a gazdagok valagába, ahogy eddig is !!!!!    Azért nem lennék a helyetekbe, mert jön még kutyára a dér !!!!!