Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

2011-12-31 14:32

Szervusz, Filiszteus!
Hallgattam 1 hétig, mint a sír, de nem voltam gépközelben, helyette sokkal kellemesebb elfoglaltságom volt, unokáztam. Aki nem ismeri az érzést, nem tudja, mi a jó.
Kívánok Neked Boldog Újévet, még akkor is, ha nem egy oldalon állunk. Mutassuk meg, bizonyítsuk be a jövő évben, hogy különböző elvet valló, különböző oldalon álló embereknek sem kell agyonverni, agyonsértegetni egymást. Tartozom még Neked egy hosszú levéllel az érzelmi hovatartozásomról, azaz, hogy miért szeretem jobban a zsidókat, mint a keresztényeket, noha én fajilag az utóbbihoz tartozom. Ehhez nyugodt, csendes hétköznapi estére van szükségem, hogy a gondolataimat teljesen összeszedjem, lehet, hogy nem is ilyen mindenki által olvasott fórumban kell megtennem. Valahogy majd szerét ejtem. Most elköszönök és minden kedves fórumtársnak oldalfüggetlenül Boldog Újévet kívánok.
Nyugger mama

Válaszok

filiszteus

#6352 Re:

2011-12-31 15:04:24

#6350: -

Hasonló jókat kívánok az Új Esztendőre! Jó egészséget, sok szeretetet Neked és az unoká(i)dnak is.

Ha privátban akarsz írni, regisztrálj "nyuggermama" néven a port.hu Fórumára. Írjál kommentet valamelyik filmmel kapcsolatban. Amint látom, hogy fenn vagy jelentkezem.

Érdekel a téma, lenne nekem is hozzáfűznivalóm.

BUÉK!