Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

büdöskomcsizó filiszteus asztalos szaki,

#6387 Re: Re: Re: Re: Re: Ígéret és valóság! Az ADÓCSÖKKENTÉS a melósnak ADÓEMELÉS

2012-01-01 20:36

#6381: Éljen az Orbán-féle adócsökkentés (minél rövidebb ideig) !!! - Re: Re: Re: Re: Ígéret és valóság! Az ADÓCSÖKKENTÉS a melósnak ADÓEMELÉS

Akkor most már bevallom: az asztalos szaki is én vagyok. Az egyik énem a trágár büdöskomcsizó, a másik a filiszteus, aharmadik az öntudatos asztalos szakmunkás.

Válaszok

Vendég

#6388 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ígéret és valóság! Az ADÓCSÖKKENTÉS a melósnak ADÓEMELÉS

2012-01-01 21:38:23

#6387: büdöskomcsizó filiszteus asztalos szaki, - Re: Re: Re: Re: Re: Ígéret és valóság! Az ADÓCSÖKKENTÉS a melósnak ADÓEMELÉS 

Már régen kiderült a beírásaidból, hogy skizofrén vagy! Kezeltesd magad, míg lehet!

látod, nem látod, na látod...

#6392 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ígéret és valóság! Az ADÓCSÖKKENTÉS a melósnak ADÓEMELÉS

2012-01-01 22:40:52

#6387: büdöskomcsizó filiszteusnak asztalos szakmunkástól, -  Re: Re: Ígéret és valóság! Az ADÓCSÖKKENTÉS a melósnak ADÓEMELÉS

Nem, nem,  az asztalos szakmunkás az én vagyok,  bár ez nem kizáró ok,  attól még Te is lehetsz az, a cinizmusod ellenére.   De, aki itt leleplezett Téged, az én vagyok és nem Te.   Hiszen Te viselkedsz úgy,  mint, akit simlin kaptak.   Ezenkívül én  egy képesített, dolgozó asztalos vagyok,  nem pedig f@szverő öntudatos asztalos,  akinek mindössze az nem tetszik, hogy havi 10.000 Ft-tal,  azaz évi 120.000-rel megkurtították a 108.000,- Ft-os havi bruttó bérét.  Nem tudom mit vétettem,  csak azt, hogy nem vagyok egyedül ezzel ??   ...és most mondd azt, hogy nincs igazam, hogy szóvá tettem ??!!