Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post

Vendég

2012-01-11 23:44

örülök,hogy aláirhattam!szerény lehetöségeimhez képest itt,ausztriában is igyekszem meggyözni az embereket,föleg azokat,akik csak az osztrák és német adókat nézik.nyugdijasok között,kávészünetekben,nettkapcsolatokban,stb.minden lehetöséget megragadok,hogy legalább elgondolkoztassam az embereket,mielött mindent elhisznek...föleg a 2/3-os többség emlegetésével tudtam sokukat meggyözni,vagy óvatosabb kijelentésekre biztatni.föleg itt ausztriában,ahol évekkel ezelött brüssel ugyanezt csinálta,söt,szankciókat vezetett be,mert az osztrákok olyan kormányt választottak,amilyent.../néppárt és szabadságpárt koalició,ez olyan,mintha a fidesz a jobbikkal kötne szövetséget!/hirtelen nácik,fasiszták,antidemokrastikusak lettek az osztrákok,de ök csakazért sem engedték a beavatkozást,ellenintézkedéseket tettek,pl.nem vásárolták azon országok termékeit,akik a szankciókat alírták,stb.jöttek-mentek a kommisszárok,vizsgálódtak,de semmit nem találtak és egy idö után kénytelenek voltak megszüntetni a szankciókat.nem gondoltam volna,hogy valamikor a hazámmal is próbálkoznak a liberális,szoci,komcsi,etc.tözsdecápák-azért ez az eset tanulságul szolgálhat a jövöre nézve!HAJRÁ MAGYARORSZÁG,TALPRA MAGYAROK!!!!-bárhol is éljetek a nagyvilágban!

Válaszok

Vendég

#462 Re:

2012-01-11 23:57:46

#455: -

Magyarországon demokrácia van. " Haza csak ott van, hol jog is van" Hazánk jogrelkezéseibe ne avatkozzanak bele külföldiek!Szemmel látható, hogy hazánk ellen összefogott a pénzügyi spekuláció, mely mögött a pénzvilág emberei, valamint hazánkban élő árúló MSZP, LMP zsidók szövetsége.A magyar nép már annyira útálja az Uniót, lehet hogy kívívnak maguknak még egy holokausztot?