Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#6857 Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-14 03:15

#6853: - Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája.... 

A saját gondolatodat véleményedet szeretném veled megértetni kettő lépésben: "Tudom, hogy sokat fogok ezért még kapni (főleg a szélsőjobbtól), de ki kell mondani végre, hogy Gyurcsány Ferenccel nagyon méltatlanul bánt az ország népe." És a saját magyarázatod rá és ez nincs kiforgatva, ne is mondd : "Egy nagyon bölcs tanárom mondta valaha, hogy önmagunkat inkább csak hisszük valamilyennek, az sokkal közelebb áll az igazsághoz, amilyennek mások látnak."

Valóban bölcs Ember lehetett, ma már erkölcsöt még érintőlegesen sem tanít említ szinte senki, elég nagy hiba.

Válaszok

Vendég

#6865 Re: Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-14 16:19:08

#6857: - Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

Hát igen, a féligazakból, amiket itt összeollóztál szépen (persze teljesen összefüggéstelenül, de ez nem lep ám meg), ennyire futja. A tanítómestered (Gyűlölet tanár úr) kicsit foghíjasan tanított meg írni, fogalmazni, gondolkodni(?), helyette talán ordibálást, uszítást és/vagy rongálást tanultál az ultraképzőben. Az erkölcs olyan dolog, amit nem tanítanak iskolában, de íme egy másik idézetem ettől a kedves tanáromtól, ami nem tőle ered, de ez mit sem változtat az értékén, direkt neked:

"Az öndícséret mindig büdös."

Hogy te is megértsd, el is magyarázom neked. Aki folyton azt óbégatja, hogy milyen nagyszerű valaki is ő, az biztos, hogy hazudik. Le is szűkítem neked az "erkölcsös" mondanivalódra, mert feltételezem, hogy nem megy magadtól: az üvöltözésed arról, hogy erkölcsös vagy (és persze más nem az - szerinted) meggyőzően mutatja, hogy épp ellenkezőleg igaz.