Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#6863 Re: TC. Kicsi Huszárnak Háry János falvára! Vegyél már másik klaviatúrát hülye gyerek!

2012-01-14 14:55

#6858: Pistike töröld meg szépen az orrod-szád mert fröcsög a nyál vagy mi a fene, nehogy megfertőzz itt bárkit is! 

Ó már értem honnan a kiscsoportos értekezésed, elnézést ha tudtam volna teljesen másképpen írtam volna válaszaimat, hogy te is értsd, de a drogokat tényleg abbahagyhatnád mert azt a kevés értelmedet is felemészti ahogy fröcsögéseidet olvasom. Látom hazaértél a dickóbó. Segítenék, én nem szülök, de a szülődet viszont hosszú ű-vek írjuk ha azt szeretted volna lefröcsögni, pistike-pistike mikor nősz mán fel. Most már tudom, hogy nem szabad téged komolyan venni mert 2 éves nyeretlen vagy tapasztalatok és múlt nélkül, MSZP-s szülők "sanyarú" sorsú gyermeke (értelmi és érzelmi fogyatékos) és a drog is rossz tanácsadó.

Pistike szedd össze magad mert megvagy rogyva, az írásod, mit is beszélek félre, fröcsögésed is gusztustalan inkább mint vicces, tán nem sikerült az éjszakai lazulás? Oly szép amikor a drogos és ázott veréb tanítja a sasmadarat repűlni, azért az megnyugtat egy kicsit, hogy nem az ázott verebek bírálják a sas repülését, fordítva vagy bekötve kisfiam! A te szánalmad a mi erősségünk, ébresztő, Pistike kezdődik a suli!!!

Értelmes objektív írásra ezeken túl is, objektív választ fogsz kapni tőlem korunkra és politikai hovatartozásunkra való tekintet nélkül ígérem, egymás gondolatainak kiszélesítése a cél, és nem egymás leköpködése, ledegradálása. Ha nem sikerülne részedről, akkor a ferde tükrödet továbbra is eléd tartom!

Válaszok