Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

egyetértünk

#6875 Re: Kedves Beleolvasó !

2012-01-15 00:21

#6873: -  " köztörvényes bűnöző"

Kire gondoltál,  Schmitt Pálra, aki ellopta egy sporttársa disszertációját ? Igen, így igazad  van, bár sajnálatos, hogy egy öreg káder lop.

Válaszok

savanyú a szőlő

#6876 Re: Re: Kedves Beleolvasó !

2012-01-15 01:59:35

#6875: egyetértünk...

SCHMITT PAJA BÁ AZ ASTORIA IGAZGATÓJAKÉNT 2 FŐ III/III-AS BESÚGÓVAL DOLGOZOTT EGYIDŐBEN OTT, ÉVEKIG.  EZEN NEM KICSIT LEPŐDTEM MEG.  EGY MAGÁNJELLEGŰ PROBLÉMÁM IS ADÓDOTT MOSTANSÁG EZZEL KAPCS., AMIKOR AZ ÜGYNÖKLISTA NYÍLVÁNOSSÁGRA HOZÁSA UTÁN FELFEDEZTEM EGY RÉGI ISMERŐST, AKI A VOLT OSZTÁLYTÁRSAM APJA,  ÉS OTT DOLGOZOTT AKKOR  PINCÉRKÉNT AZ ASTORIÁBAN,  EZ EGY KB. 65 ÉVES MAGAS, TESTES PASI.   MÁR A BM EGYIK FŐOSZTÁLYVEZETŐJE VOLT  AKKOR, AMIKOR ÉN MEGISMERTEM, - GONDOLTAM ELŐTTE IS OTT DOLGOZOTT KISEBB BEO-BAN, HÁT ÍGY IS VOLT VALAHOGY, JA, MINT PINCÉR.   A FIA JÓ FEJ,  MEG IS VISELTE ŐT, AMIKOR SZÓLTAM NEKI, MERT NEM  TUDOTT RÓLA ELŐTTE SEMMIT, 26 ÉVES A SRÁC.   KICSI AZ ORSZÁG, PAJA BÁ, DE LEGALÁBB VAN KÖZEPE: NEVEZZÜK  A MI KIS KÖZÖS ISMERŐSÜNKET DISZKRÉTEN ÍGY.  JÓ ÉJT !

Vendég

#6880 Re: Re: Kedves Beleolvasó !

2012-01-15 08:44:13

#6875: egyetértünk - Re: Kedves Beleolvasó ! 

Schmitt pál nevét még a klaviatúra is szégyenkezve írja le. A nyilávnvaló tényeket gyanúsításnak minősíti és kikéri magának. Szégyen. Küszöb alatt kéne elkullognia.