Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

2012-01-15 10:14

és azt tudtátok hogy orbánék csalással kerültek hatalomra?? busszal hordták a fizetett szavazókat nyilván 2014 ben is így lesz a választás is 1 fordulós lesz nyilván igy egyszerűbb megszervezni a csalást

Válaszok

A nép hangja
Vendég

#6885 Re:

2012-01-15 11:11:34

#6882: -  

Persze. Vegyük csak alapul pl. a XIII.kerületet, amikor kicsit sarkítva záróra előtt   5 perccel megjelentek néhány százan az átjelentkezési papírjukkal szavazni és éjfélig húzták az időt, valamint ezzel megváltoztatták a szavazási eredményeket. Ha mindezt a baloldal csak gondolatban is teszi, képzeljétek, mekkora palotaforradalom tör ki. Ők már azért képesek voltak hidat elzárni, mert szerintük az eleve választási csalás, ha nem Orbán nyer. (Kettős mérce FIDESS módra). Én már csak abban reménykedek, mert a remény hal meg utoljára, hogy a határon túli magyarok látják, hogy mire megy ki ez az egész és belátják, hogy tisztességtelen dolog Magyarországgal szemben az, hogy egyáltalán szavazzanak. Én már beszéltem romániai magyar barátainkkal, azt mondják, hogy elég vegyes a megítélés, de egyre többen mondják, hogy nem helyes, amit Orbánék csinálnak. Reméle, mire kell, mindenki belátja, hogy mit kell tennie.