Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

2012-01-18 19:48

A legújabb: Tisztelt jobboldali demokráciánk jeles képviselői 2014-ig minden március 15-re a teljes belvárosra területfoglalási engedélyt kértek és kaptak, nehogy a baloldal valamilyen rendezvényt tartani tudjon. Ebből mi lesz????????????????

Válaszok

M.H.GY.
Vendég

#7062 Re:

2012-01-18 20:42:04

#7060: -  

Újabb szégenfolt hazánkon. Mit akarnak ezek, mindenképpen össze akarják ugrasztani a két oldalt, hogy kitörjön egy komoly balhé? Akkor jön a Gyurcsány, aki kilöveti a jobboldal szemét? Mint ahogy az elmúlt másfél év is az ő bűne, nem azé, aki elköveti. Megjegyzem, ha én lettem volna 2006-ban a miniszterelnök, nem Gyurcsány, előbb vertem volna szét azt a randalírozó csürhét, amelyik a balhét rendszeresen kirobbantotta.

Vendég

#7063 Re:

2012-01-18 20:59:23

#7060: -

Úgy teljes a kép, hogy mindeközben a baloldal kérését elutasították. Még, hogy itt van szólásszabadság! Szerintetek mi lesz a vége? Valós veszélye lehet egy polgárháborúnak? Egy államcsődnek? Tömeges menekülésnek ebből az országból? Egyik se tűnik jónak, de valahogy nem jut eszembe olyan, mint konszolidáció, gazdasági fellendülés, politikai béke.