Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post

Dodo2012

#3328 49%-51%

2012-01-20 14:51

A Magyarok soha semmiben nem értenek egyet!Ez igy volt és igy is lesz!SAJNOS.
Ezért lehet minket befolyásolni és mindeféle marketinges szöveggel hülyiteni a népet.
Alkossunk saját független véleményt és ne a megvásárolt sajtóbol meritsünk informáciot!
! Mindenki a saját érdekét és véleményét akarja kinyilatkoztatni és ha kell "anyázva" is megvédeni.Miért egymást bántjuk??!!
Szerintem érdemes a másik véleményét is meghalgatni mert a megoldás mindig a kettö közt van!
Itt az országrol van szó nem rólunk!!!!
A történelem során mindig az összetartó népek érték el a céljukat!.Mutassuk meg mi is.

Válaszok

Vendég

#3334 Re: 49%-51%

2012-01-20 15:13:44

#3328: Dodo2012 - 49%-51%

Azt hiszem, nem "mi magyarok" nem értünk egyet,  hanem az egyes embereknek nem azonos a véleménye dolgokról. Azért van olyan is, amikor sok ember egyetért egy dologgal - ez mindenhol így van, más országokban is -, most pl. sokan írták, hogy egyetértenek a petícióval. Ez is egy egy vélemény, amit lehetne akár tiszteletben is tartani. Az is egy vélemény, hogy nem tartják tiszteletben. De minden tiszteletem azoké, akik mégsem anyáznak, hanem higgadtan, ésszerű érvekkel vitáznak.

Valóban, miért anyázva, miért a másikat bántva kell megjeleníteni a véleményt? Ki érti? Csak azt tudom erről gondolni, hogy aki így fogalmaz, indulatokat akar szítani.

Erről ez a véleményem, lehet vele vitatkozni. Gondolom, ezzel többen egyetértenek - pedig magyarok -, ha így van, akkor már nem is igaz, hogy "mi magyarok" soha nem értünk egyet.