Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#7480 Re: Re: Re: CIGÁNY ILYENT MÉG NEM KÖVETETT EL !!!

2012-01-31 21:22

#7478: - Re: Re: CIGÁNY ILYENT MÉG NEM KÖVETETT EL !!! 

Mindenre van példa és ellenpélda. Olyat is hallottam,  nem is egyet, ahol az apa megerőszakolta a lányát, többször, az anya tűrte, mert félt. Idővel a lány besokallt, feljelentette az apját és a gyereket bélyegezték meg, amint kitudódott, hogy szegény apját feljelentette. Én biztos, ha az anyja lettem volna, vagy a feleség, az első alkalommal kicsináltam volna a férjemet. Hogy milyen szerencsém van, hogy nem keveredtem ilyen szituációba, biztosan leültem volna, amit a reakcióm kiváltott volna belőlem.

Az viszont biztos, hogy minél szegényebb rétegben nézünk körül, annál több hasonló helyzettel találkozunk, itt most nem kell cigányozni sem. A gazdagabb rétegben a családok elrendezik a 4 fal között, vigyáznak, hogy ne tudódjon ki. Egyik sem jobb a másiknál.

Válaszok

EGYIK SEM JOBB A MÁSIKNÁL ???

#7482 TUDTOMMAL, CIGÁNY ILYENT MÉG NEM KÖVETETT EL !!!

2012-01-31 21:35:31

#7480: - Re: Re: "A GAZDAGABB RÉTEG ELRENDEZI A 4 FAL KÖZÖTT"

AZÉRT, HA TE EZT ÍGY GONDOLOD, VAGY INKÁBB, HA TUDOD, - AKKOR TÉLLEG MEGKÉRDEZEM, HOGY TE HOL ÉLSZ ??  ÉN SEM VAGYOK MAI BÚTOR DB, DE..... - BÁR LEHET,  HOGY ÉPPEN AZÉRT,  MERT A 4 FAL KÖZÖTT MARADT ??

Vendég

#7483 Re: Re: Re: Re: CIGÁNY ILYENT MÉG NEM KÖVETETT EL !!!

2012-01-31 21:55:11

#7480: - Re: Re: Re: CIGÁNY ILYENT MÉG NEM KÖVETETT EL !!!

Nem is tudom eléggé megköszönni a hozzászólásod. Igen, pontosan ezt akartam mondani: az ilyesmi sajnos előfordul és nem csak pontosan ez, hanem minden, amit általában erkölcstelennek, büntetendőnek tartunk. Az is majdnem teljesen pontos, hogy hol marad minden négy fal közt és igen(!), nem kell cigányozni sem. Egyik sem jobb a másiknál. Még egyszer: köszönöm.