Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

EGYIK SEM JOBB A MÁSIKNÁL ???

#7482 TUDTOMMAL, CIGÁNY ILYENT MÉG NEM KÖVETETT EL !!!

2012-01-31 21:35

#7480: - Re: Re: "A GAZDAGABB RÉTEG ELRENDEZI A 4 FAL KÖZÖTT"

AZÉRT, HA TE EZT ÍGY GONDOLOD, VAGY INKÁBB, HA TUDOD, - AKKOR TÉLLEG MEGKÉRDEZEM, HOGY TE HOL ÉLSZ ??  ÉN SEM VAGYOK MAI BÚTOR DB, DE..... - BÁR LEHET,  HOGY ÉPPEN AZÉRT,  MERT A 4 FAL KÖZÖTT MARADT ??

Válaszok

Vendég

#7484 Re: TUDTOMMAL, CIGÁNY ILYENT MÉG NEM KÖVETETT EL !!!

2012-01-31 22:28:41

#7482: EGYIK SEM JOBB A MÁSIKNÁL ??? - TUDTOMMAL, CIGÁNY ILYENT MÉG NEM KÖVETETT EL !!!

A #7480-at nem én írtam, de ha megengeded, a magam nevében mégis válaszolok. Az anonimitásom eztán is megőrzöm, ezért nem közlöm, hogy hol élek. Amit Te írtál, hogy cigányról ilyet még nem hallottál, az rám is igaz. Egyetlen egyet sem ismerek cigányok közül, akiről hasonlót tudok, de már hallottam ilyet. Hogy mennyire igaz, azt még akkor sem tudom fenntartások nélkül fogadni, ha történetesen egy nyugalmazott rendőr volt az informátor. Mellesleg ugyanez a rendőr mondta, hogy a börtönbe kerülése után a fickó elmondta odabent és azzal védekezett, amivel a bíróságon, hogy "ez cigány hagyomány". Hát a cigány rabtársai nem hallottak erről a hagyományról, aminek az lett az eredménye, hogy a hivatalos jelentés szerint a börtönben öngyilkosságot követett el.

Sokkal több dolog marad titokban, családon belül, mint azt bárki elsőre gondolná.