Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vidéki

#7675 Büdöskomcsizósnak

2012-02-08 21:54

#7668: filiszteus - újabban

Na idefigyelj Pöcsike, te hányszor minősítgettél minket ismeretlenül, hogy verjem be azt a büdöskomcsizós pofikádat. Jól teszik itt a baloldali fórumlátogatók, hogy nem hagyják, hogy a fejükre nőjjél és jó lenne, ha kamatostól visszaadnák a kölcsönt. Milyen kis érzékeny mimóza vagy, arra nem gondoltál egyszer sem, hogy hátha az általad gyalázottaknak is fáj, vagy rosszul esik a mocskolódásod? Sokan miattad nem látogatnak ide, mert a büdöskomcsizós meg a gáborkás korszakoddal olyan szintre süllyesztetted a fórumot, hogy elmenekültek innen. Amint a viktátorod gazdaságpolitikája került szóba, abban a pillanatban pedig te tűntél el, vajh miért (???), mert csak a gyülölet vezérelt, meg az agresszió.  Nekem magyarázhatsz, te ugyanaz a komcsizós vagy, csak más-más néven. Ez vagy te, ti !!!!!

Válaszok

az igazi vidéki

#7683 Re: Büdöskomcsizósnak

2012-02-09 10:19:15

#7675: Vidéki - Büdöskomcsizósnak 

Valaki visszaél a nevemmel!!!!

Én, az igazi vidéki ilyen stílusban sosem írok, le sem bírnék ilyen stílusban semmit írni. Használj más nevet, találd ki a sajátodat, légy kreatív. Ez már a második eset volt! Amit ír, azzal egyébként egy véleményen vagyok, csak én másképp fogalmazok.