Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

#8815 Re: Re: Re: Re: DEMOKRATÁNAK!!!

2012-03-12 20:45

#8813: Szerénke - Re: Re: Re: DEMOKRATÁNAK!!!

Szerénke, láttad azt a vizslakölköt, amit Fili feltett? Állandóan azt nézem, ha nekem egy olyanom lenne!!!

Válaszok

filiszteus

#8816 Re: Re: Re: Re: Re: DEMOKRATÁNAK!!!

2012-03-12 21:09:09

#8815: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: DEMOKRATÁNAK!!!

Elég borsos ára van egy jó vérvonalú vizslakölyöknek. Utána néztünk, itthon 100 000,-Ft-ért, külföldre 1000euro-ért adja a tenyésztő.Ez is az egyik ok, hogy jelenleg nincs kutyánk. Most a szomszéd keverék kutyáját dögönyözöm a kerítésen át. Ha meglát rohan oda és sugja ki a fejét a kerítésen.

Sajnos kevés tenyésztőnél van nagytermetű, erős testalkatú vizsla. Pár éve a nyeszlett, kistermetű vizsla volt a trend.

Szerénke

#8820 Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-03-13 01:46:34

#8815: Lukrécia - Re: Re:  "láttad azt a vizslakölköt, amit F. feltett?"

Szia Lukrécia!  Láttam és nagyon hasonlít F.-re. De ne nézegesd állandóan, mert még elvakult leszel.  Inkább szóljál neki, Csillag Lilla szerint két Szűz összeillik. Egy próbát megér, nagy veszteség nem érhet már Benneteket. A Ti korotokban a szűzesség ide vagy oda, nem mindegy. Szép álmokat!     Ui.: Zajlanak a tenisz mérkőzések percről percre, éppen Surolta rikogatott föl álmomból, most brékelt. Még gyorsan megnézem a többi eredményt, oszt' jóccakát.

Antifidesz

#8827 Re: Re: Re: Re: Re: DEMOKRATÁNAK!!!

2012-03-13 09:17:11

#8815: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: DEMOKRATÁNAK!!!

Nekem egy pulim van. fajtiszta, de törzskönyvnélküli. Ingyen kaptam, mert a tenyésztő nem tudta eladni. De nagyon jó kutya, állatbarát {tehát más háziállatokat nem ől kivéve egy madarat kinyirt de hát istenem ragadozó állat a kutya} gyerekbarát, szófogadó, sportos, okos kutya. Lehet hogy orbánnál is okosabb ő legalább nem basz szét semmit:D:D