Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

demokrata

#8931 Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

2012-03-14 17:49

#8929: Szerénke - Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

Na, akkor most egyetértettünk.

Mész holnap a Kossuth térre? Én még nem döntöttem el, mert megyek a gyerekekhez, de holnap mindenhol egyszerre szeretnék lenni. Azt hiszem, a gyerekek mindent felülírnak, ha hozzájuk megyek, akkor az a legfontosabb. A többi lényegtelen, az én "nemzeti" ünnepem, hogy az unokáimmal lehetek.

Most sül nekik a 4. tepsi pogácsa, mert az elképzelhetetlen, hogy anélkül menjek.

Válaszok

Szerénke

#8936 Re: DEMOKRATÁNAK!!!

2012-03-14 18:38:09

#8931: demokrata - Re: Re:  Valaki visszaél a nicknevemmel... - ne csodálkozz, olcsón megúsztad!

Ne vicceljél!!!  Neked látom, hogy van egy érvényes meghívásod, meg egy majdnem házassági ajánlatod azon a vitorlázórepülős tablón látható, "egy baloldali" nicknevűtől, pilóta a fia, meg az "álvidéki, aki vidéken lakik"  is pilóta, nem is láttad? Nézd meg, légy szíves, mert mennék már egy jó kis "parasztlakodalomba". Csak nehogy azt mondd nekem, hogy parasztnak parasztlakodalom való, tudom én azt.

Szerénke

#8945 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

2012-03-14 19:31:05

#8931: demokrata - Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

Akkor mindegyik uncsinak jut egy tepsi, a nagyobbikért én is megtanulnék sütni, ha most lennék 15.  Háát, mi a barátnőmmel együtt sütöttünk főztünk az aktuálisoknak, már 18 éves korunkban. Nem is volt rossz, főzni most is eléggé jól tudok, nem csoda, majdnem minden nap főzök már ősidők óta. Szerettem főzni, és, amióta ideköltöztünk apámhoz, már nem szeretek, az pedig nem jó. Már Söndörkének kell segítenie, ha komolyabb hétvégi akció van, mert nincs kedvem egyedül csinálnom. Pl. szerettem a paprikáskrumplit fiatalkoromban, most meg nem, de sok minden változott így, a kaja terén is.