Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Szerénke

#8936 Re: DEMOKRATÁNAK!!!

2012-03-14 18:38

#8931: demokrata - Re: Re:  Valaki visszaél a nicknevemmel... - ne csodálkozz, olcsón megúsztad!

Ne vicceljél!!!  Neked látom, hogy van egy érvényes meghívásod, meg egy majdnem házassági ajánlatod azon a vitorlázórepülős tablón látható, "egy baloldali" nicknevűtől, pilóta a fia, meg az "álvidéki, aki vidéken lakik"  is pilóta, nem is láttad? Nézd meg, légy szíves, mert mennék már egy jó kis "parasztlakodalomba". Csak nehogy azt mondd nekem, hogy parasztnak parasztlakodalom való, tudom én azt.

Válaszok

demokrata

#8947 Re: Re: DEMOKRATÁNAK!!!

2012-03-14 19:43:53

#8936: Szerénke - Re: DEMOKRATÁNAK!!!

Nálunk a faluban azok a parasztok, akik itt születtek. Én gyüttment vagyok, akit befogadtak. Ez is egy jó státusz. Amikor tavaly meghalt a férjem, azt mondta egy helybéli, hogy el ne tessék menni innen, mert mi itt magukat befogadtuk (nem elfogadtak). Akkora temetése volt, szinte az egész falu fent volt a temetőben, meg még a környező falvakból is jöttek, no, meg egy busszal a szülővárosából, barátok Győrből, Miskolcról, Szombathelyről, Budapestről. Szóval többszázan voltak. Mondta is a "drága mama", hogy ü olyan szép temetést csinált vóna.  Most nem vagyok alkalmas újabb kapcsolatra, ahhoz sok mindennek kell az ember lelkében változni. Nem vagyok depis, csak most jobb egyedül.