Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Sz.

#9283 Re: Re: Köszi a jókívánságot!

2012-03-26 14:47

#9278: Lukrécia - Re: Köszi a jókívánságot!

Lukrécia, Te miért haragszol annyira Filikére? Tudod, hogy Ő nem is olyan, csak úgy csinál. Mindenkinek van egy kis hibája, ne mindenkit Fletókához hasonlítsál!

Válaszok

Lukrécia

#9290 Re: Re: Re: Köszi a jókívánságot!

2012-03-26 15:55:36

#9283: Sz. - Re: Re: Köszi a jókívánságot! 

Kezdhetem előlről, hiába szövegeltem. Filire időnként haragszom, máskor nem. Mikor Ferit mocskolja, szét tudnám rúgni a t...-eit, , de a seggét mindenképp. Néha érzi, hogy túllőtt, akkor enyhat, én meg már nem is (nagyon) haragszom. Néha jó vele beszélgetni, aztán megint beszól és kezdődik minden előlről. Van fent a you-tube-n egy video Orbánról, ahol a Parlamentben a saját kificamodott poénján artikulált hangon röhög. Na, erre mmit mondana Fili, ha neki GyF. a félkegyelmű?

Lukrécia

#9402 Re: Re: Re: Köszi a jókívánságot!

2012-04-01 13:25:17

#9283: Sz. - Re: Re: Köszi a jókívánságot! 

Látod, Szerénke, visszaolvastam. Keresem, hogy mivel bántottam meg Filikét, semmivel sem jobban, mint bármikor máskor. Azaz nem is bántottam meg, vagy nem találom, hogy mivel. Na, mindegy, ha mégis, akkor nem tudok mit csinálni. Ha ő a büdöskomcsizó, akkor ő ezerszer bántott meg engem, míg én egyszer őt. Még mindig lemeradásban vagyok, lehet, hogy ezért távozott.