Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vilmos

#9468 Re: Re: Re: SZERÉNKE!!!!!!

2012-04-04 13:08

#9455: Szerénke - Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

LEGALÁBBIS MINDENKI UGYAN OTT SZÜLETIK. OLVASTAM GYF-ET MÉG TEGNAP. JÓL KI IS DUMÁLTUK BENT A FEJLEMÉNYEKET. AZÉRT A MI CSAPATUNK ÖSSZETARTÓ, MIND BALOLDALIAK VAGYUNK. VALAMI BAJ VAN A GÉPEMMEL VAGY A HIBA A KÖZVETITŐ VONALBAN VAN????? ALIG BIRTAM BELÉPNI. MAJD SZABADNAPOS LESZEK AKKOR TÖBBET ÍROGATHATUNK. SZÓLTAM A KOLLEGÁMNAK IS, HOGY LÉPJEN BE IDE, Ő IS NAGY GYURCSÁNY FAN JÓ FEJ.  MOST KELL MENNEM DOLGOZNI, DE ÉN MINDEN NAP ÍROK VALAMIT. ADDIG IS SZIA (SZIASZTOK)!!!!!!

Válaszok

Szerénke

#9470 Re: Re: Re: VILMOS!

2012-04-04 15:28:44

#9468: Vilmos - Re: Re: Re: SZERÉNKE!!!!!!

Vilmos, ne csak a munkahelyeden dumáljátok meg a fejleményeket, hanem küldd ide a Gyurcsány fanokat! Én nyáron nem érek rá itt annyit firkálgatni.

Télleg, és Te hányas tanuló voltál? - csak őszintén!    Szia.

egy baloldali

#9473 Re: Re: Re: Re: SZERÉNKE!!!!!!

2012-04-04 18:24:33

#9468: Vilmos - Re: Re: Re: SZERÉNKE!!!!!!

Ezek azt várják, hogy majd megnyugszanak a kedélyek. Azt várhatják!! Majd ha lemond Orbán is!! Még meg is tapsolták a tolvajt itt  pedig azt írjátok, hogy hagyjuk békén. Miért kéne békén hagyni? Szerintem éppenhogy melegen kell tartani vagy inkább forrón a Sitt Paja ügyet a választásokig. Ők mit tettek Gyurcsány Ferenccel??? Rendesen hazavágták őt most meg az országot. Pusztuljanak együtt és kövessék a sittes csalót!! Ha mi tennénk mi lenne? Erre gondoljatok. Vilmos te pedig hívjál a szabidon.