Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

egy GYF szimpatizáns

#9612 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nekem Nyiki jobban bejön!!!

2012-04-10 17:38

#9609: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nekem Nyiki jobban bejön!!!

Hali, nem megyek, mert nincs kivel. Nem szeretek egyedül menni sehova, nem is szoktam. Fiatalkoromban is bevittem 2 csajt dolgozni a céghez, csak ne kelljen egyedül mennem a III.ker-ből a Belvárosba. Később, mármint a szanálás után, azért költöztem a Belvárosba, hogy 3 perc alatt beérjek. Az azért jó volt, mégis sokszor elkéstem. Filiszteust miért nem hívtad, mikor olyan jól elvoltatok tegnap. Neki oldalakat írtál, nekem meg elküldtél egy üres hsz-t. Azért örülök, hogy ilyen jól elvagytok.

A temetésemet én is úgy képzelem el, mint F., csak kérdés, hogy a gyermek hogy gondolja. Pl. a fiam - anyukám halála után - szombatonkénti buliból hazafelé - piásan - mindig szólt a csajának, hogy "Babóca, vigyél a temetőhöz!" Ezt Dóri mesélte el, hogy hajnalonként bemászott a temetőbe. Ilyen is van.

Válaszok

Lukrécia

#9613 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nekem Nyiki jobban bejön!!!

2012-04-10 18:10:52

#9612: egy GYF szimpatizáns - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nekem Nyiki jobban bejön!!! 

Most számoltam 1000-ig. Megint álszállt, amit írtam, pedig legalább olyan hosszú volt, mint amikor Filikének írok. Tartok egy kis szünetet, mert felrobbanok. Olyan jó gondolatok voltak, nem is tudom, hogy még egyszer össze tudom-e szedni őket.