Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Sz.

#9921 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Egy próbát megér...

2012-04-24 10:45

#9918: Lukrécia - Re: Re: Re: hideg van...

A napocska itt is süt, csak nem számoltam, hány ágra? Olyan hideg van, mint a zállat.

Én még mindig levelezgetek azzal a pasival, akinek hülye fejjel írtam kétsoros kommentet. Bár már másnap rájöttem, hogy nem oltogatna a hülyeségével, ha az Önk. már nem döntötte volna el azt a bizonyos beépíthetőséget, amit várok. Ezek mindenáron ellene vannak, és a mostani levelében éppen az Önk elleni összefogásra hívta fel a figyelmem. Az egésznek azt hiszem az a lényege, hogy vastagon t.jik a véleményükre az Önk. - Azt mondja, hogy szabálytalan az építési szabályzatuk. Nekem jó lenne a 3 %-os beépíthetőség és a 6 m építménymagasság, mert az összközmű kb. 150 méterre van. Ez a mi esetünkben 300 nm-t jelent egy szinten.  - Amióta a Csernushoz járok, az összes elmebeteget kikapom, ahogy Te a birkákat, én az elmebetegeket, mindenkinek megvan a párja.

Más is történt ráadásul, sajnos, egy nagyon-nagyon régi ... és nagyon-nagyon fáj.

Válaszok

Lukrécia

#9923 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Egy próbát megér...

2012-04-24 11:23:23

#9921: Sz. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Egy próbát megér... 

Szerényke, most megyek Siófokra, kell egy pár dolgot venni az OBI-ban, délután leszek. Fel a fejjel, lesz még jobb is az idő. Itt mindjárt esni fog, reggel ragyogó napsütés vót.