Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

egy GYF szimpatizáns

#9957 Menekülnek a fiatalok az országból...

2012-04-25 12:24

Ott van a hírekben egy cikk: Menekülnek a fiatalok az országból... Ez k jó, most teljesen tanácstalan vagyok: nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek?  - Örüljek, hogy nem vagyok fiatal, így talán megúszom a menekülést? - Vagy szomorkodjak, amiért már nem vagyok fiatal?  - Talán az utóbbi lenne a normális, menekülés mentesen? - Vagy inkább a békés öregkor?

Válaszok

Lukrécia

#9968 Re: Menekülnek a fiatalok az országból...

2012-04-25 15:15:26

#9957: egy GYF szimpatizáns - Menekülnek a fiatalok az országból... 

Szimpike! A legjobb az lenne, ha minden szép és jó lenne, meg lehetne bízni mindenkiben és nem kellene menekülni az országból. Lassan ott tartunk, mint nagyszüleink az 50-es években, amikor a házmester átnézte a szemetet és jelentette, hogy ki mit dobott ki. Nagypapám mesélte, hogy ha nagy ritkán valami kaja kidobásra került, azt sosem a kukába dobták, hanem vagy lehúzták a WC-n, vagy nagypapám elvitte a barátja kutyájának. Féltek attól, hogy a házmester feljelenti őket, hogy pocsékolnak, vagy csak hogy mire telik nekik. Ez a 601-as években megszűnt. Nem sírjuk vissza ezt az időszakot, de valós veszélye van. Ha én ma lennék fiatal, nem innen leveleznék Veled, az tuti.