Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

#10059 Re: Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal

2012-04-28 16:50

#10056: filiszteus - Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal 

Rohadtul nem érdekel, hogy mit írsz a jövőben, én soha többé nem fogom magam kiadni neked semmilyen levelezési formában. Bánom, hogy eddig megtettem. Ennyi érzelmi sivár emberrel, mint amennyi jobboldalon van, és ebbe Te is beletartozol, én még nem találkoztam....

Válaszok

jó tanács

#10061 Fletó a miénk volt és lesz...

2012-04-28 17:12:27

#10059: Lukrécia - Re:

Nem érdemes a szádra venni a megélhetési bünőzőket (politikusokat), pénzért mindenre képesek.

Foglalkozzunk magunkkal, hisz nekünk - egy peták nélkül - van egy férfi képe van a szívünk közepében: GYF!!!

filiszteus

#10065 Re: Re: Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal

2012-04-28 17:26:27

#10059: Lukrécia - Re: Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal

Visszaéltem bármilyen bizalmas információval, amit a saját személyeddel kapcsoltban megosztottál velem?, Ha jól emlékszem, hasonló információkkal viszonoztam a bizalmadat, saját személyes vonatkozású információkkal.

Érzelmileg sívár lennék, mert nem osztozom a rajongásotokban? magyarul, aki a gyurcsányt szereti, rossz ember nem lehet? Illetve, aki nem szereti azmaga az Antikrisztus?