Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

plagimari

#10060 Re: Hát ez határozottan kínos!

2012-04-28 17:06

#10054: filiszteus - Hát ez határozottan kínos! 

Hát Filiszteus, ez valóban nagyon kínos. Nektek. Egy egész hadsereg azon dolgozik hónapok-évek óta, hogy egy embert, nevezetesen Gyurcsány Ferencet tönkretegyen. Legyetek rá büszkék. Elmesélek egy történetet, olyat, amilyet Te is és még sokan mások is elmesélhetnének a saját életükből:

Én egyszer plagizáltam. Nem kicsit, nagyon a matek érettségin. A padtársamról írtam le 2 példát, egyet megoldottam önállóan, egy másolására pedig már nem volt időm, mert a szomszédom nem lett kész időben. Jó le is szúrtam érte, így 3-as lett a matek írásbelim. Most, sok év távlatából beismerem a plagizálást, noha már elévült. Hányan vagyunk így az országban, Te nagyon okos, nagyon tisztességes?

Undorítóak vagytok.

Válaszok

filiszteus

#10064 Re: Re: Hát ez határozottan kínos!

2012-04-28 17:21:11

#10060: plagimari - Re: Hát ez határozottan kínos!

Felesleges személyeskedni. Gyurcsány a szakdolgozatától eltekintve még lehetett volna jó miniszterelnök, mint, ahogy Schmitt Pál is jó köztársasági elnök.

Én akkor is írtam, hogy talán nem kellene ennyit lovagolni azon a doktori disszertáción, mert nincs akkora jelentősége amellett, hogy plagi bá tapasztalt diplomata, beszél 5 nyelven és egy jó megjelenésű, jó modorú ember.

Most akkor emésszétek meg ezt a kínos esetet.

Az röhelyes, hogy polilitkusok miatt ilyen emóciók keletkeznek bennetek és ellenséget láttok, azokban, akik nem osztják a véleményeteket. Ha észrevettétek volna, akármit fröcsögtetek Vonáról, nem vettem a szívemre.

Apáczai Cs. János

#10066 Re: Re: Hát ez határozottan kínos!

2012-04-28 17:30:04

#10060: plagimari - Re: Hát ez határozottan kínos!

Menjél már Mari! Ezek a perverz alakok Fletó tönkretételéhez olyan kicsik, mint a légypiszok.

A bizidet pedig sürgősen szolgáltasd vissza a kiadóhoz!