Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

realista

#10090 Re: Re: A Tiéd is egy álláspont, a sok közül.

2012-04-28 23:19

#10089: filiszteus - Re: Re: Re: Re:

Nem szépségkirálynők vagy királyok az énekesek, a zeneszerzők vagy szövegírók, de még a színművészek sem. Hogy néz ki Demjén Rózsi? Akkor ő kész és le van írva? Vagy Ő így is jó? Ez egy elég érdekes álláspont. - Igaza van  Vilmosnak. Kovács Kati nem egy szépség, de én szeretem hallgatni őt is, Cinit is, Koóst, Kordát, Szécsi Palit, az Apostolt, Zoránt, Kóbort, Aradszkyt, Pressert és másokat is. Sőt, én szeretem a magyar nótát(!), akkor én már lehet, hogy utcára sem mehetek ki?

A Gyurcsányról pedig, légy szíves, akkor írjál majd litániákat, ha biztosan tudsz valamit! Addig, amíg a Hír TV és bandája mondja, addig olyan, mintha senki nem mondaná. De ezt neked is kellene tudnod. Csak, aki szívesen összetéveszti  a vágyálmait a valósággal, annak lehet, hogy igen finom, hogy bosszanthat másokat. Mondhatnám: úriember, de nem mondom.

Javaslom, hogy ne igyál előre a medve bőrére!

Válaszok

filiszteus

#10091 Re: Re: Re: A Tiéd is egy álláspont, a sok közül.

2012-04-29 00:12:53

#10090: realista - Re: Re: A Tiéd is egy álláspont, a sok közül.

Valóban nem a külső a lényeg. Az csak a bónusz Kovács Kati gyenge énektudásához. Te még írásba is adod, hogy szereted: Koóst, Kordát, Aradszkit? Én biztos eltitkolnám. De nekem tényleg kiütéseim lennének az illetőket hallván.

Lehet, hogy Te még Zámbó jimmyt is kedvelted?

Én nem írok ódákat Gyurcsányról, pusztán megnéztem egy videót, amiben ő maga elismert bizonyos tényeket és mivel ő sohasem hazudik, hittem neki. Csak nem akarod őt meghazudtolni?