Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vilmos

#10224 Re: Re: Re: Ilyen is létezik...

2012-05-02 20:10

#10194: Lukrécia - Re: Re: Ilyen is létezik...

LUKRÉCIA!!!! EL NE HAGYD A FÓRUMOT, MERT NAPONTA EGYET IS LEHET BEÍRNI. AZT MONDOD, HOGY BARÁTOD VAGYOK ÉS VAGYUNK EGY PÁRAN, AKKOR LÉGYSZIVES NE SZÁLLJ KI INNEN. MEGBESZÉLTÜK, HOGY GYURCSÁNY FERENCÉRT KIÁLLUNK ADDIG AMIG CSAK LEHET!!!!! GONDOLD MEG MAGAD!!!!!!! NEM KÖTELEZŐ VÁLASZOLNI AMI NEM TETSZIK NEKED. HAGYD A CSUDÁBA AZ IDE TOLAKODÓ JOBBOLDALIAKAT ÉS MIATTUK NE MENJ EL. OKÉ?????  ÉN SZERETLEK ÉS A BALOLDALI IS. VÁLASZOLJ MOST LEGALÁBB EGYET, HOGY MEGÉRTETTED!!!!!! KÖSZ.

Válaszok

Vendég

#10225 Re: Re: Re: Re: Ilyen is létezik...

2012-05-02 20:43:21

#10224: Vilmos - Re: Re: Re: Ilyen is létezik... MEGBESZÉLTÜK, HOGY GYURCSÁNY FERENCÉRT KIÁLLUNK ADDIG AMIG CSAK LEHET!!!

Hová álltok ki, mocskos büdöskomcsi patkányok? :D  Az utcasarokra?

http://ideiglenes.files.wordpress.com/2011/01/ujpest2075.jpg?w=400&h=300...

Lukrécia helyett

#10228 Re: Re: Re: Re: Ilyen is létezik...

2012-05-02 21:21:26

#10224: Vilmos - Re: Re: Re: Ilyen is létezik... 

Szevasz, Vilmos! Én nem csodálom, hogy Lukrécia feladta. Vannak emberek, akikbe oldalfüggetlenül annyi jóérzés szorult, hogy nem bírják elviselni a sok gusztustalan, alaptalan mocskolódást. Ő is ezekhez az emberekhez tartozik. Van egy szint, amit nem lehet már emberi beszédnek sem nevezni és ezzel az alpári nem emberrel nem hajlandó még virtuálisan sem beszédbe elegyedni, nem alacsonyítja le magát. Gondolkozz el rajta, szabad-e még ezen a fórumon bármiféle beszélgetést folytatni. Majd beszélek Lukréciával, nem ma és megbeszéljük, hogyan tovább. Nem titeket hagy el, csak a fórumot.

egy GYF szimpatizáns

#10248 Re: Re: Re: Re: Ilyen is létezik...

2012-05-03 10:18:19

#10224: Vilmos - Re: Re: Re: Ilyen is létezik...

Helló!

Feltettem, amit kértél.

Pusz.