Rokkantvadászat...
Quoted post
Üdvözlettel Marika néni |
#405 Re: Re: Re: Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakítását2012-05-26 08:27#404: - Re: Re: Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakítását Tisztelt Vendég! Kedves Spitzer Tibor Úr ! Nem érdekel Szlovákia,nekem itt kell élnem és megélnem !Már csak arra vagyok kiváncsi,hogy sorsunk pusztába kiáltott szó,vagy felvállalja-e valaki az érdekképviseletünket !Egyre nehezebben mozgok! Azt látom,hogy a fórumokon és ez vonatkozik a jogi fórumra is.Nem sok segitséget kapok,ügyeim intézéséhez.A nyufighoz 15 napon belül küldeni kell a beadványokat,igazolásokat.Aztán születnek adminisztrációs hibák,lehet jogvesztés a következménye.Azt már világosan látom,hogy közalkalmazott,nem fog segitőkezet nyujtani,mert repül az állásából.Nem tisztem megitélni,nem vagyok szuperman,hogy a rokkantnak nyilvánitott emberek valóban betegek-e,vagy más módon lettek azzá nyilvánitva.Ahol kétséget kizáróan,volt bizonyiték erre vonatkozóan,ott a rendőrségi feljelentést megtettem.Ajánlom figyelmébe Szemérmetlen Anita esetét a SZON-on.Ez az eset is rávilágit arra,hogy ott ahol ennyi ember elhiszi és képes áldozni azért,hogy megszerezze a végleges rokkantságot,még akkor is amikor az már jogilag nem létezik,ott nincs minden rendben. Az esetemben történt sajnálatos adminisztrációs hiba miatt,több alkalommal is folytattam telefon beszélgetést az ügyben az illetékesekkel. Mennék kórházba,de az ajánlott küldemény esetleges érkezése miatt itthon kell tartózkodnom. Nem voltam végleges rokkant,csak a megfogalmazás szerint,felülvizsgálata jelen állapotában nem szükséges. Nos a törvény a felülvizsgálati sorrendet életkor és egészségi állapot sorrendben irja elő. Az illetékes hivataltól azt a választ kaptam,a véglegesek utoljára jönnek. Na erre varrjon gombot ! Akiket eddig soha senki nem vizsgált felül,az utolsó pillanatig élvezhetik háboritatlanul az ellátásukat. Jelenleg,csak azt kérdezem Őntől kinek van joga Alkotmány Birósághoz fordulni a CXCI 2011 évi törvény kontrolját kérni. Ez mennyibe kerül,melyik az a szervezet amelyik ezt felvállalta.Hol a számla száma ahová pénzt lehet utalni ! Vagy továbbra is magamra vagyok utalva.Tudom olvasom a jogi fórumot is !Próbálkoztam az ingyenesen müködő jogsegély szolgálattal, A segitség akkor nem jön amikor,arra szükség volna ! A rokkantnyugdij átalakitásának rendszerét,akkor támogatom,ha lesz 700000 felkinált álláshely,Ne akarjon olyan helyen élő embert foglalkoztatásra kényszeriteni,ahonnan nem tud közlekedni.Végtelenül örülök a közintézmények akadály mentesitésének,de odáig el is kellene jutni. A feltett kérdésed megválaszolására kérdezd meg a rendszer váltás óta müködő felelős és felelőtlen kormányzati vezetőket,miért hagyták ,hogy igy legyen. Dr Cser Ágnesnek üzenem,nem most kell nyilatkoznia a kérdésben.Mit tett annakidején,illetékes vezető révén,hogy ne igy legyen ! Csak nem utólag világosodott meg ! |
Válaszok
Spitzer Tibor |
#406 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakítását2012-05-26 10:49:52Tisztelt Marika néni ! Szeretném kijavítani néhány tévedését. Egy én nem vagyok közalkalmazott. Kettő: ezt a peticiós oldalt nem én hoztam létre, tehát nem is én kezelem. Én "csak" a egyedüliként a nevemet adva leírtam mit gondolok erről a kérdésről. Nem Marika néni, meg böbe bácsiként hanem tisztes polgári néven. Lehet szidni másokat, hogy ők miért nem véllalják a nevüket, de ön sem vállalja fel a sajátját ! Örvendetes, hogy ha sok hibával is már de mozgolódnak a rokkantak, egészségkárosodottak, de nagyon sokat kell még tenni ez ügyben. Mondjuk kérni kell a helyi szociálisok segítségét az ügyintézéshez. Ha ön nem tud elmenni hozzájuk lehet kérni, hogy ők menjenek ki magához. de ülni és várni a csodát, ez ma már nem megy. Igaz régen sem ment... Ha viszont végre megmozdultak az érintettek meg kell tanulni azt hogy hogyan kell érvelni. Nem átkozodva, nem újabb és újabb ellenségeket találni, hanem bölcsen felvilágosítva a tudatlanokat, és határozottan elmagyarázni az országnak, hogy többe kerül ez az egész hajsza mintha újra végiggondolnák a szabályozást. Ehhez kívánok önnek is erőt... Tisztelettel: |
Vendég |
#417 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakítását2012-06-01 02:09:04"Nem érdekel Szlovákia,nekem itt kell élnem és megélnem" Engem viszont érdekel. Bár csak olyan szempontból, hogy Magyarországon élek és fizetek adót, többek között a 430 ezer rokkant ellátására, és ebben a Magyarország lakosságának felével rendelkező szomszédos országban valamiért csak 30 ezer rokkant van. "A rokkantnyugdij átalakitásának rendszerét,akkor támogatom,ha lesz 700000 felkinált álláshely" Én meg most támogatom. Továbbá a csalók kemény megbüntetését is támogatom. Nem azt mondtam, hogy Ön is csaló. Azt mondtam, hogy láthatóan rengeteg rokkantsági nyugdíjjal csaló van.
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
558 Létrehozva: 2024-11-19
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
457 Létrehozva: 2024-11-08
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1497 Létrehozva: 2024-09-29
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1357 Létrehozva: 2024-03-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
158 Létrehozva: 2024-10-28
Korcsolyapályát Egerben! 2024
140 Létrehozva: 2024-11-20
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
116 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
86 Létrehozva: 2024-11-15
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
85 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
63 Létrehozva: 2024-11-21
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
59 Létrehozva: 2024-11-23
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
52 Létrehozva: 2024-11-19
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6709 Létrehozva: 2023-07-26
Tiltakozzunk a csepel.hu-n közölt óvodaösszevonási tervezet ellen
48 Létrehozva: 2024-11-22
AUTIZMUS DIAGNÓZISSAL RENDELKEZŐ GYERMEKEK, FIATALOK, FELNŐTTEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
42 Létrehozva: 2024-11-12
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
Csípőprotézis műtétek
38 Létrehozva: 2024-11-07