Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

M.H.GY.

#10736 Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-24 19:15

#10735: egy álvidéki, aki vidéken lakott - Re: Re: Végén csattan az ostor... 

Helló, Lujza!

Igazad van, nem szabad ide sem írni, ez borzalom, hogy egyes szélsőjobbosok mit meg nem engednek maguknak. Hadd szenvedjen egyedül, ha nem lesz, aki a durvaságaira, szemétkedéseire vevő. Ez az ember egy személyben tükrözi az egész magyar politikai helyzetet. Ma Magyarországon minél jobban ordít valaki, azt hiszi, annál nagyobb ereje van, sőt, még igaza is. Ez pedig nincs így, hagyni kell ezt a két lábon járó senkit, írogasson magában. Ne foglalkozzatok vele, egyszer csak elmarad, ha nincs közönsége.

A japán útért pedig egészségesen irigyellek. Tudod, mennyire szeretek utazni, arrafelé pedig sosem jártam. Ez már valószínűleg kimarad az életemből.

Manapság Magyarországon nagyon elkeseredettek és sajnos nagyon fásultak az emberek. Nem tudom, mivel lehet felrázni őket.

Képzeld, a demokrácia jegyében most éppen Alföldi Róbertet készülnek kicsinálni. Utolsó banda.

MHGY

Válaszok

még demokratább MHGY

#10738 Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-24 21:05:27

#10736: M.H.GY. - Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

Szióka!!  Jobb is, hogy nem értem rá olvasgatni, mert elcsaltak a gyerekek én pedig hagytam magam. Én nem igen szólok bele a vitákba, de ez mindennek a teteje és egy undorító alak, aki emberekkel a magyar emberekkel és nőkkel egyaránt ilyen stilust enged meg magának.

Törődjön bele ez az aljadék, hogy Szerénke és a Vilmos is sokkal különb nála bármit irogat rájuk. Ha ismerné őket lehet megse merné szólitani őket. Nem akarok védelmezője lenni egyiknek sem, mert nincsenek rászorulva. Ők mind a ketten épkézláb egészséges fizikummal és szellemmel rendelkező barátaim, akik megtudják védeni magukat ha akarják. Cserélhetne ő Vilmossal nemcsak kort, de agyat is. Mi szakmunkás emberek lehet, hogy nem vagyunk kiváló helyesírók, de emberségből példát vehetne rólunk. Vilmos lánya közig főiskolát végzett, aki ugyan nem vele él, de az ő vére. A fiam mérnökpilóta, a lányom három szakorvosival rendelkező orvosnő és ők pedig az elhunyt feleségem és az én vérem. Mit ne mondjak szép kis véleménnyel voltak a tegnapi beírásokról.

Ti pedig elégedjetek meg azzal, hogy én és a családom nagyon szeretünk és tisztelünk benneteket és ne foglalkozzatok ezzel a mit tudom én kivel-mivel?? Ha rám hallgattok akkor elhiszitek, hogy ez a manus ugyanaz, ezt azért észre lehet venni. Egy valamit nem tud megváltoztatni, ami előbb-utóbb kibujik belőle. Az a piszkos agresszivitás és erőszakosság, ami a fajtájukra oly jellemző. Mindenkit eltaposni, aki ellenükre mond tesz valamit. Ennek olyan semmilyen gyerekkora lehetett és attól lett ilyen semmilyen felnőtt.

Amint Szerénke lemosta őt tegnap, mint anno MHGY a Zorbánt azonnal beindult a bosszu hadjárat és kitört belőle a bujtatott énje. Ez van gyerekek legalább tudjuk mihez tartani magunkat, bemutatkozott a jobboldali választék ismét.

Vilmos te pedig hagyd a fenébe, ahogy írta neked a Szerénke is nincs értelme értelmetlennel foglalkozni.Viszont ez rád is vonatkozik drága Szerénke, mert nem kiméli ez az aljadék a hölgyeket sem. Nem nehéz kitalálni ki volt ennek a nevelője, mert "kanász marad akinek a nevelője kanász"!!

Sziasztok és én már jóéjt is kivánok nektek egyuttal.