Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

#10943 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-29 08:46

#10942: MHGY (V) - Re: Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor... 

Éccaka front volt, lehet, hgy már tegnap délután is. A fejem lüktetett, majd szét robbant, nem bírtam elaludni. Megmértem a nyomásomat, 189/104/89. Úgy döntöttem, elmegyek a dokihoz, lehet, hogy gyógyszert kellene váltanom, már többször mértem magamnak normális érték felett. Most reggel is 158/100/64, ez is magas. A Perem nem tetszik. Szóval ma délelőtt egy darabig nem leszek.

Most nagy dilemmában vagyok, adjak hálapénzt, vagy ne? És kérjek-e ÁFÁ-s számlát, vagy ne?

Lehet, hogy a vérmonyásom is helyreáll, ha pár napig nem nézek be ide, mert ez a képküldözgető büdöskomcsizó F-ke csak felnyomja az agyam. Na, megyek is.

Vilike, Szerényke, pihenjetek!

Válaszok

Lukrécia

#10944 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-29 13:31:32

#10943: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor... 

Benéztem, hogy betartja-e minden barátunk a levelezési csendet, örömmel állapítom meg, hogy igen. Minden kedves baloldali barátomat üdvözlök és:

M.H.GY.

MHGYF

#10946 Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-29 15:04:07

#10943: Lukrécia - Re: Re: Re:  Végén csattan az ostor...

http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/01538/Rafa_1538184a.jpg

Mi ezt néztük. 23:30 körül lett vége, mert a döntő, 5. szett előtt behúzták a tetőt, a sötétedés miatt. A 100. helyezett Rosol (nem is ismerem), sanszot nem adott Nadalnak, egyszerűen leütötte a pályáról. Amikor már én megsajnálom Rafát, akkor gondolhatod, hogy mit művelt vele? Jól játszott ez az ismeretlen fiú, olyan Federeresen, 3-4 ütésből lecsapta a pályáról Nadalt.

Kerestelek telcsin. - Azt mondják, hogy egy kicsit előbb jön a melegfront, mint várták... Szerintem már tegnap jövögetett, most pedig már itt is van.

Más: ez az MHÉ - valószínűleg - semmiben és semmivel nem különb nálunk, hiszen, ha az lenne, akkor nem itt koslatna.

Én röhögtem tegnap azokon, amiket felrakott, de, amikor már egy múmia másokat múmiáz, vezető múmia létére, saját magát kihagyva, ahhoz nem igen tudok mit szólni és nem is akarok.

Maradjunk ennyiben:  Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

Tegnap meg ez a gép esett le, beakadt a lábam a zsinórba. Szólt Sanyi, hogy már megy az 5. szett, tudod, a 40 perc várakozás után. Én meg addig föloperáltam egy GYF képet, mert ez más gépe és ezen nincs képem. Csináltam fészbukot is, valamikor egy hónapja, csak arra még nem jöttem rá, hogy miért? Azért van ott Federer kép és egy én kép, a csecsemőmmel, mert csak az volt olyan méretű, hogy látszik belőle valami. Olyan vagyok rajt, mint lóf@sz a lakodalomban, akkor még naponta 6x szoptattam a babát. Egyéves korában, akkora volt, mint egy másfél éves, már ment is, másfél évesen dumált, tudta a lakcímét és az egész család nevét. Azért lehet, hogy kellett volna még egy belőle, de akkor meggondoltam magam és nem lett.

Te pedig ne idegesítsed magad! Ha valahol valaki bánt, azt nagy ívben el kell kerülni. Csókacsalád...