Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

MHGYF

#10947 Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-29 15:23

#10944: Lukrécia - Re: Re:  Végén csattan az ostor...

Helló! Amíg leírtam a maszlagot, addigra haza is értél. Megint hívtalak, majd hívlak újra, kíváncsi vók mi van Veled? Puszi.

Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

Ui.:  Most jött a gyermek, asszondja, kérsz kukoricát, szerényke? Hogy van a Lukrécia? - Ez télleg egy tündérkölök, néha.  - Na, ezt elkiabáltam. Mondom finom ez a kukorica, beállok disznónak. - Asszondja: nyugodtan, nem fogsz kiríni közülük.

Válaszok

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-06-29 16:55:36

Vendég

#10949 Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-29 17:03:12

http://farm8.static.flickr.com/7155/6694046777_03ecb94a91.jpg...

#10947: MHGYF - Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

Lukrécia

#10950 Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-29 19:42:44

#10947: MHGYF - Re: Re: Re: Végén csattan az ostor... 

Helló, Szerényke!

Akkorát aludtam délután, hogy el sem tudom mondani. 120/90-es vérnyomással gyanútlanul kimentem a kertbe és a 4 hülye birkám a bejárati ajtó előtt közölte velem, hogy: beeeeeeeeeeee! Ha én most azt mondom, hogy közel voltam ahhoz, hogy felrobbanjak, akkor igazat mondok.  Egy bögre maggal visszacsalogattam őket a saját területükre, közben hol bégettem, hol magyaráztam nekik, hogy amit csinálnak, azt miért nem szabad. Nem mondom, hogy az értelmet láttam tükröződni a pofájukról. Holnap további kerítésmegerősítés következik, mert a veteményeskertemet kifejezetten féltem. Az uborkámon, ha ezek le nem legelik, rekordtermés várható. Vasárnap érkeznek az unokáim, imádják a kovászosuborkámat és minden más elkészítési módon is. Már alig várom, hogy magamhoz ölelhessem őket.

Nálunk éppen beborulni készül, remélem, lesz egy kellemes zápor.

Na, megyek kicsit teniszt nézni, bár most már nem is érdekel annyira, miután kiesett a kedvencem. Nem tudom, mitől volt tegnap olyan indiszponált. Mintha valaki hipnotizálta volna. Na, nem baj, gondolom, kenyérgondjai nem lesznek ettől a vereségtől.