Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Demokrata

#11158 Re: Jó buli

2012-07-10 20:04

#11156: Vendel - Jó buli 

Kedves Vendel! Nem tudom, férfit, vagy hölgyet üdvözölhetek Önben, örülök, hogy a fórumra tévedt. Amit leírt, az hűen tükrözi az akkori, majd a későbbi állapotokat is. Az akkori ellenzék hergelte a hergelhető fiatalokat, időseket és valóban sok fiatalnak nem volt más az egész, mint jó buli.

Nekem is van rá hasonló történetem. Amikor a csőcselék, azaz egyesek szerint békés tüntetők randalíroztak, kocsikat, kukákat borogattak, gyújtottak fel, elterjedt a híre, hogy a következő napokban átjönnek a budai oldalra is. Miután ott laktunk, féltettük a kocsinkat, amivel csak az utcán tudtunk parkolni, megkértünk egy baráti házaspárt, hogy pár napra beállhassunk a Szépvölgyi úton lévő ingatlanjukra. A kocsit felvittük, BKV-val mentünk haza. Ott volt szerencsénk végignézni/hallgatni a fiatalok szervezkedését, merre kell menniük, hol vannak a "legfrankóbb" balhék. Borzalmas volt megélni. Borzalmas volt látni, ahogy Ön is írja, a jó balhé miatt mentek mindenfelé a fiatalok, minél nagyobb a balhé, annál jobb. Természetesen azt is borzalmas volt látni, ahogy tették tönkre a vadonatúj COMBINO villamosok ajtajait, mert közéálltak, hogy ne tudjon becsukódni. Egyszer rászóltam egy 17 év körüli fiatalra, hogy ne rongálja az ajtót, mire ő nemes egyszerűséggel annyit mondott nekem, hogy: -fogd be a pofád, nyanya, mert rálépek. Ez is jó buli volt. Hát én nem tudom azokat sajnálni, akik békés tüntetés címén kukákat borogattak, térköveket dobáltak a rendőrökhöz, autókat gyújtottak fel és engem lenyanyáztak.

Még egyszer tiszta szívvel üdvözlöm körünkben.

Válaszok

MHGYF

#11159 Re: Re: Jó buli

2012-07-10 20:47:44

#11158: Demokrata - Re: "férfi vagy hölgy..."

Remélem, hogy nem pasi, mert abból már éppen eggyel több is van, mint kéne.

Most nem akarom részletezni, de nekem is van hasonló történetem, mint Vendelnek. Ugyancsak egy ismerős kis csapat indult az egyik tüntetésre, akiktől - kérdésre - én is azt a választ kaptam, hogy bulizni mennek. No, azért ők nem autógyújtogatók és egyéb anyagi jellegű károkozók voltak, de bulizni mentek...

Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!