Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

MHGY (V)

#11333 Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-07-16 14:23

#11331: Szerénke - Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

SZIASZTOK!!!!!! NINCS IGAZATOK, MERT Ő SINCS TEKINTETTEL RÁNK SEMMIBEN!!!!! MILYEN JOGON PAKOLJA ÉS GUNYOLJA AZ ÉN FOTÓMAT, AMIKOR CSAK EGYSZERI MEGKUKKOLÁSRA KAPTA A SOK SZEMÉT KÉPÉRT AMIT BEPAKOLT RÓLAM.  ÉS HOGY MERI ODA TENNI A ZÖREG FELESÉGÉT, HOGY AZ A LUKRÉCIA 18 ÉVESEN?????? LUKRÉCIA SEM FIATAL, DE KIFEJEZETTEN JÓL NÉZ KI!!!!! A KORÁHOZ KÉPEST LETAGADHATNA JÓ PÁR ÉVET SIMÁN.  KOMOLYAN RAKJÁTOK FEL A FOTÓITOKAT, HOGY ÜSSE MEG ŐT A GUTA!!!!!!

MAJD SZÓLOK LUJZÁÉKNAK ( HA TE NEM AKAROD FELTENNI) HOGY RAKJÁK ŐK FEL A KÉPEIT MINDEN HOVA!!!!! DE NE UGY, HOGY RÁ KELLJEN KATINTANI UGY ÉN IS FELTUDOM!!!!! UGY AHOGY Ő, HOGY AZ EGÉSZ FÓRUM HA AKARJA HA NEM NÉZEGESSE, MERT Ő IS AZT TETTE AZ ENYÉMÉVEL!!!!! BÁR ENGEM NEM ZAVAR, MERT NINCS SZÉGYENKEZNI VALÓM.  AZ Ő SZÉGYENE, HOGY FRANKÓN  FÉLTÉKENY RÁTOK!!!!! NEM IS CSODÁLOM AMILYEN FELESÉGE VAN??????!!!!!! OLYAN, AHOGY Ő IS KINÉZHET!!!!!! MEGFÁRADT TATA!!!!!

SZERÉNKE NEM AKARLAK MEGBÁNTANI, DE NINCS IGAZAD!!!!! AMILYEN AZ ADJON ISTEN OLYAN A FOGADJ ISTEN!!!!! BOCS, DE GONDOLKODJ EL EZEN LÉGYSZÍVES!!!!!!

SZIASZTOK!!!!!! MEGYEK DOLGOZNI.

MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!

Válaszok

Szerénke

#11334 Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-07-16 16:35:07

#11333: MHGY (V) - Re:  Végén csattan az ostor...

Hali!

Maradjunk annyiban, hogy igazunk van, tudod, mert nekünk mindig igazunk van.

Egyébként, hidd el, már én is föl akartam rakni egy párszor a képeit, de mire rákerült a sor, már nem volt képem hozzá.  Az, hogy neki van, azt éppen Te fogalmaztad meg, hogy "az ő szégyene".  Az ilyenfélék úgyis azt hiszik, hogy, "amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek" és - valszeg - úgy gondolják, hogy közük nincs a kisökörhöz. Na, ez utóbbi még lehetséges is, mert az ilyen inkább a NAGYÖKÖR kategória.

Ne zargasd ezzel Lujzáékat, tudják Ők a dolgukat, látom, írogatnak ide épp eleget. Amúgy pedig minden pohár betelik egyszer...

Jó munkát! Szia.

Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

Ui.: Ne, hogy azt hidd, hogy az nem csípte a szememet, hogy a privát képeddel is szórakázik, valahogy ezt nem gondoltam volna.