Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

#11363 Re: Haudósnak!!! - Miért kell hazudni???

2012-07-16 20:18

#11361: Szerénke - Haudósnak!!! - Miért kell hazudni??? 

Mit vártál tőle? Önmagát hazudtolta volna meg, ha emberi hangot üt meg. Azt senki nem kívánja, hogy ebbe berokkanjon, vagy megfulladjon kínjában. Ő akkor erős, akkor bátor, ha falkába verődve, jó JOBBIK-os módra sértegethet. Ha ez nem megy, bedurvul, bevadul és akkor nincs megállás. Ma ide jutottunk vele. Én rájöttem, hogy gyerekkorában nem volt mellette senki, aki megtanítsa, mi a minimális tisztelet, amit egy nővel  alkalmazni  illik. Ez neki nem megy, fogalma sincs róla, mia az. Mint már többször mondtam, van az a szint ami alá nem kívánok lemenni, így a mai napi csicsergést felfüggesztem.

Jó éjt.

Válaszok

Szerénke

#11366 Re: Re: Haudósnak!!! - Miért kell hazudni???

2012-07-16 20:39:29

#11363: Lukrécia - Re: Haudósnak!!! - Miért kell hazudni???

Lukrécia!

Ezt a képed azóta már a 8. pasinak mutatom meg, azzal a kérdéssel, hogy ez a kb. 53 éves nő milyen? Mindenki azt mondta, hogy jól néz ki, pedig nem volt kötelező ezt mondaniuk. A barátnőim is azt mondták, hogy jól nézel ki, pedig ők is jó csajok. Én is ezt mondom, mert ezt látom a képen. Arról nem is beszélve, hogy - mindemellett - milyen szuper fej vagy, mert, mint köztudott, az minimum triplázza a szépséget.

Ezért mondtam én, hogy hazudik az ember, de legalábbis valótlanságot állít. Igazi jobbikos mentalitás, egy baloldali nem lehet jó csaj.

Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

Jó éjt!

Vendég

#11368 Re: Re: Haudósnak!!! - Miért kell hazudni???

2012-07-16 20:47:23

#11363: Lukrécia - Re: Haudósnak!!! - Miért kell hazudni???

Mint már írtam,emberi hang embereknek jár és a tisztelet szintén! Nőknek megadom,de te nem vagy a szememben az!

Jó éjt nyanya!  Mindhalálig gyúrjál! ( Akkor lemegy a pókhasad!)

Ui.: Kovács Katit qrvára nem csipázom,az is egy őslény és hangja sincs -szerintem.

http://sd-2.archive-host.com/membres/images/117982126867034735/smiley_bye.gif...