Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Szerénke

#11351 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-07-16 19:05

#11349: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

Arról van fogalmam, hogyan viselkedik egy pasi, ha elvétve összefut egy okos és jó nővel!!! Az egyik változat a tiéd: a menekülő ember...

Lukrécia

#11353 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-07-16 19:11

#11349: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor... 

Nem baj, "drágám", van, akinek így tetszem. Én még azt sem tudom mondani, hogy te nem tetszel, mert még nem láttam az adonisz formádat. Kíváncsi lennék, hogyan dadognál, ha  összefutnánk és megkísérelnék belőled egy épkézláb mondatot kipréselni. Na, nem bántalak, azt is ki kell érdemelni.

Vendég

#11354 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-07-16 19:13

http://i903.photobucket.com/albums/ac232/drdoolittle/Icons%20Animated/Smilies/th...

#11351: Szerénke - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

Szerénke

#11356 Re: Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-07-16 19:44

#11354: - Re: Re: Re:  Végén csattan az ostor...

Tehát, arról van fogalmam, hogyan viselkedik egy pasi, ha összefut és okos és jő nővel. Szerintem fejvesztve menekül! Szerinted fetreng a boldogságtól???

Hátha még egy franciaágyon fut össze vele...  Ugyanaz a nő röhögőgörcsöt kap! A pasi, azaz te...(sírva fakad a félelemtől?) !!!

Lukrécia

#11357 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-07-16 19:51

#11356: Szerénke - Re: Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor... 

jaj-jaj!!!

juj-juj!!!

kb. ennyi megy neki, majd köddé válik...

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-07-16 19:52

Lukrécia

#11359 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-07-16 19:54

#11355: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor... 

Gyenge vagy, mint a románok házilag kotyvasztott cujkája.

Vendég

#11360 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-07-16 19:54

#11356: Szerénke - Re: Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

Mit kezdjek vele? Bezárták Magyarországon az összes szénbányát! Ha megnyitnák....... leküldeném,feljönne a szén!

Szerénke

#11361 Hazudósnak!!! - Miért kell hazudni???

2012-07-16 20:06

Miért nem lehet elismerni: rendben van, a korodhoz képest jól nézel ki, még egy kiránduló cuccban is! Ha van kedved, találkozhatnánk! - Ezt kellett volna írnod, nem ilyen - magad sem hiszed el - bugyutaságokat. Egy jó csajra, de egyáltalán egy csajra, nem azt kell mondani, hogy gilisztát sz@rik. Elvagyok keseredve miattad, ennyi idő alatt képtelen voltál kikupálódni itt közöttünk?!

Mától: leveszem a kezem rólad!!!
Ne is lássalak többé!!!

Lukrécia

#11362 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-07-16 20:11

#11360: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor... 

Ennyire vagy képes. Húzd ki magad, niemand!

Lukrécia

#11363 Re: Haudósnak!!! - Miért kell hazudni???

2012-07-16 20:18

#11361: Szerénke - Haudósnak!!! - Miért kell hazudni??? 

Mit vártál tőle? Önmagát hazudtolta volna meg, ha emberi hangot üt meg. Azt senki nem kívánja, hogy ebbe berokkanjon, vagy megfulladjon kínjában. Ő akkor erős, akkor bátor, ha falkába verődve, jó JOBBIK-os módra sértegethet. Ha ez nem megy, bedurvul, bevadul és akkor nincs megállás. Ma ide jutottunk vele. Én rájöttem, hogy gyerekkorában nem volt mellette senki, aki megtanítsa, mi a minimális tisztelet, amit egy nővel  alkalmazni  illik. Ez neki nem megy, fogalma sincs róla, mia az. Mint már többször mondtam, van az a szint ami alá nem kívánok lemenni, így a mai napi csicsergést felfüggesztem.

Jó éjt.

Vendég

#11364 Re: Hazudósnak!!! - Miért kell hazudni???

2012-07-16 20:32

#11361: Szerénke - Hazudósnak!!! - Miért kell hazudni???

Miért találkoznék öreganyámmal? Nem vagyok perverz,mint a mamiblut vili!Köztetek csak elsötétülni lehetne,de nem vagyok vevő rá. Jó csaj? :D :D :D

El a kezekkel! :D :D :D

Eddig sem láttál,ezután sem fogsz! :D :D :D

Vendég

#11365 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-07-16 20:37

#11362: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

Többre is képes vagyok,azzal aki érdemes rá. Na te aztán valaki vagy! Húzd le magad, "valaki"!

Szerénke

#11366 Re: Re: Haudósnak!!! - Miért kell hazudni???

2012-07-16 20:39

#11363: Lukrécia - Re: Haudósnak!!! - Miért kell hazudni???

Lukrécia!

Ezt a képed azóta már a 8. pasinak mutatom meg, azzal a kérdéssel, hogy ez a kb. 53 éves nő milyen? Mindenki azt mondta, hogy jól néz ki, pedig nem volt kötelező ezt mondaniuk. A barátnőim is azt mondták, hogy jól nézel ki, pedig ők is jó csajok. Én is ezt mondom, mert ezt látom a képen. Arról nem is beszélve, hogy - mindemellett - milyen szuper fej vagy, mert, mint köztudott, az minimum triplázza a szépséget.

Ezért mondtam én, hogy hazudik az ember, de legalábbis valótlanságot állít. Igazi jobbikos mentalitás, egy baloldali nem lehet jó csaj.

Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

Jó éjt!

Lukrécia

#11367 Re: Hazudósnak!!! - Miért kell hazudni???

2012-07-16 20:44

#11361: Szerénke - Hazudósnak!!! - Miért kell hazudni??? 

Látod, Szerényke, ez a kis jobbikos nem bír veszíteni. Ahogy arra kerül a sor, hogy fölébe kerekednek, pláne a semmibe vett nők, csak vagdalkozik.

Megboldogult ifjúkoromban a Kovács Katinak (akit ő szintén úgy szeret) volt egy slágere, a címe: VESZÍTENI TUDNI KELL!!

Hát ez nem megy neki. Emberi nulla. El tudom képzelni, gyerekkorában mit művelt, mikor a társasjátékban kikapott... Húha!!!!

Ja, és természetesen:  Mindhalálig Gyurcsány Ferenc

Vendég

#11368 Re: Re: Haudósnak!!! - Miért kell hazudni???

2012-07-16 20:47

#11363: Lukrécia - Re: Haudósnak!!! - Miért kell hazudni???

Mint már írtam,emberi hang embereknek jár és a tisztelet szintén! Nőknek megadom,de te nem vagy a szememben az!

Jó éjt nyanya!  Mindhalálig gyúrjál! ( Akkor lemegy a pókhasad!)

Ui.: Kovács Katit qrvára nem csipázom,az is egy őslény és hangja sincs -szerintem.

http://sd-2.archive-host.com/membres/images/117982126867034735/smiley_bye.gif...

Szerénke

#11369 Re: Re: Hazudósnak!!! - Miért kell hazudni???

2012-07-16 20:59

#11364: - Re: Hazudósnak!!! - Miért találkoznék az öreganyámmal?"

Mert nem az öreganyád és azt te is pontosan látod.  A "találkozás" pedig poén volt, mint, ahogy az egész, tán felfoghattad volna?

Az a sanda gyanúm, hogy nagyobb perverz vagy te talán bárkinél? Te beszélsz másra, aki a képernyő előtt éli a szexuális életét?

Arra azért ne vegyél mérget, hogy köztünk csak elsötétülni lehetne, mondtad te ennek már az ellentettjét is.

El a kezekkel! - Már megtörtént, ha nem tűnt volna fel.

A valóságban tényleg nem láttalak, de néhány fényképen igen és én nem mondtam rád, hogy gilisztasz@r vagy, még akkor sem, ha úgy láttam volna...

Szégyelld magad, de nagyon!!!

Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

Vendég

#11370 Re: Re: Re: Hazudósnak!!! - Miért kell hazudni???

2012-07-16 21:07

Lukrécia

#11371 Re: Re: Re: Hazudósnak!!! - Miért kell hazudni???

2012-07-16 21:10

#11369: Szerénke - Re: Re: Hazudósnak!!! - Miért kell hazudni??? 

Látod, hogy nem lehet ezzel emberi hangot megütni. Én itt befejeztem mára. Kovács Kati 1966 óta a TOP 10-ben van a hazai énekesnők között. Lehet szeretni és lehet nem szeretni, de a hangját elvitatni enyhén szólva is tanulatlanság. Igaz, én 7 évig zongoráztam, apám zongora/karmester szakon végzett a Zeneakadémián, meg merem kockáztatni, hogy értünk valamelyest hozzá, apám sajnos csak értett, miután már nem él. Mindegy, mit mond, mert a kritikát minden hozzáértőtől elfogadom, a gonosz embereket meg levelgőnek veszem, jobbat nem tehetek. Mit várhatnék egy jobbikostól?

Mindhalálig Gyurcsány

Szerénke

#11372 Re: Re: Hazudósnak!!! - Miért kell hazudni???

2012-07-16 21:15

#11367: Lukrécia - Re: Hazudósnak!!! - Miért kell hazudni???

Ugyan, Lukrécia, ez az ember már elvesztett az életében mindent, ha egyáltalán volt valamije...

Aki gyűlöletben, hazugságban éli, vagy inkább vergődi az életét, az így jár...

Azt hiszem, Vilmos észreveszi, hogy elérkezett az idő, hamarabb, mint gondolta volna...

Jut eszembe, amióta meglátta Vilmos fotóját, még jobban megkergült, mint az a bizonyos szú a fában...

Én abban sem vagyok biztos, hogy ennek volt egyáltalán megnyert meccse silány életében???

Szerénke

#11373 Re: Re: Re: Re: Hazudósnak!!! - Miért kell hazudni???

2012-07-16 21:25

#11370: - Re: Re: Re: Hazudósnak!!! - Miért kell hazudni???

http://www.youtube.com/watch?v=GVd0cBpKgPA

Nesze, bohóc, itt a nótád!!!

Enyém pedig itt: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

Csak himbálózzál, jó éjt!

Vendég

#11374 Re: Re: Re: Re: Re: Hazudósnak!!! - Miért kell hazudni???

2012-07-16 21:38

http://istenbizony.hu/wp-content/uploads/2012/05/he%CC%81tfo%CC%8Bfuck-you.gif...

#11373: Szerénke - Re: Re: Re: Re: Hazudósnak!!! - Miért kell hazudni???

Jó éjt Szaréna!