Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Szerénke

#11369 Re: Re: Hazudósnak!!! - Miért kell hazudni???

2012-07-16 20:59

#11364: - Re: Hazudósnak!!! - Miért találkoznék az öreganyámmal?"

Mert nem az öreganyád és azt te is pontosan látod.  A "találkozás" pedig poén volt, mint, ahogy az egész, tán felfoghattad volna?

Az a sanda gyanúm, hogy nagyobb perverz vagy te talán bárkinél? Te beszélsz másra, aki a képernyő előtt éli a szexuális életét?

Arra azért ne vegyél mérget, hogy köztünk csak elsötétülni lehetne, mondtad te ennek már az ellentettjét is.

El a kezekkel! - Már megtörtént, ha nem tűnt volna fel.

A valóságban tényleg nem láttalak, de néhány fényképen igen és én nem mondtam rád, hogy gilisztasz@r vagy, még akkor sem, ha úgy láttam volna...

Szégyelld magad, de nagyon!!!

Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

Válaszok

Vendég

#11370 Re: Re: Re: Hazudósnak!!! - Miért kell hazudni???

2012-07-16 21:07:27

Lukrécia

#11371 Re: Re: Re: Hazudósnak!!! - Miért kell hazudni???

2012-07-16 21:10:58

#11369: Szerénke - Re: Re: Hazudósnak!!! - Miért kell hazudni??? 

Látod, hogy nem lehet ezzel emberi hangot megütni. Én itt befejeztem mára. Kovács Kati 1966 óta a TOP 10-ben van a hazai énekesnők között. Lehet szeretni és lehet nem szeretni, de a hangját elvitatni enyhén szólva is tanulatlanság. Igaz, én 7 évig zongoráztam, apám zongora/karmester szakon végzett a Zeneakadémián, meg merem kockáztatni, hogy értünk valamelyest hozzá, apám sajnos csak értett, miután már nem él. Mindegy, mit mond, mert a kritikát minden hozzáértőtől elfogadom, a gonosz embereket meg levelgőnek veszem, jobbat nem tehetek. Mit várhatnék egy jobbikostól?

Mindhalálig Gyurcsány