Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Sz.

#11733 Re: Re: Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

2012-07-27 21:36

#11731: L - Re: Re:

Hali!

Tényleg nem tudom, hogy a fenébe történt e bajom, jó, hogy már ezt is rímbe nem rakom.

2 cső kukoricától, pedig az volt, láttam.  Ez már múltkor a halászlé+rántott hal akciónál alakult, de akkor megúsztam, még B 6-ot sem vettem be.  10 évvel ezelőtt ittam 3-4 sört, és akkor volt hányingerem másnap, talán, mert nem szoktam piálni, mármint az utóbbi 25 évben. Mindenesetre k rossz érzés, még eccer idehoz kukuruzát ez a gyerek, kidobom vele együtt.

Mindenesetre, most vettem be 4 db B 6-ot, oszt' meglátom, illetve remélem nem látom meg.

Válaszok

Lukrécia
Vendég

#11734 Re: Re: Re: Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

2012-07-27 21:44:38

#11733: Sz. - Re: Re: Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!! 

 Nem vagyok orvos, de azt azért én nem tenném, hogy 6-8 db. B vitamint beveszel egy nap. Ezt meg kéne dokival beszélni. Itt a faluban is többen panaszkodnak ugyanerre, de ők másképp gyógyítják. Reggel kávéztam a cukiban, bejön Jenő, aki minden reggel egy coca-colát iszik és kér egy feles Puerto Rico rumot. Ezt 6 év alatt először láttam túle, mondja, hogy tegnap este evett egy perkeltet és utána egy cső kukoricát, erre bekrepált a gyomra. Jön utána a másik, hogy be kellett vinni éjjel az asszonyt ügyeletbe, úgy hányt. Hát én ezt megelőztem, kértem 3 cent unikumot. Nincs is semmi bajom, bajom, bajom, bajom.... Amikor tavasszal a Közel-Keletre utaztam, akkor mondta a háziorvos, hogy vigyek feltétlen LOPEDIUM-ot magammal, az nagyon jó bélfertőtlenítő, recept nélkül lehet kapni. Amikor 2 éve a "higiénikus" anyósomnál megferőződtem, akkor is azt adtak az ügyeletben, 2 nap alatt teljesen rendbetett. Én előbb beszedném, mint a B vitamint. Ezzel együtt ajánlom az orvost, valószinűleg többet ért hozzá, mint én.

Én most kiszállok, mert nézni fogom az Olimpiát. Amíg az tart, nem sokat leszek gépnél, legalábbis addig míg valamelyik csatornán közvetítést találok.

Joccakát, mára elköszönök.

FRAKKTÓL IS ÉRZÉKENY BÚCSÚT VESZEK? CSUPA NAGY BETŰVEL? HOGY LÁSSA? NEKI IS ÍROK.