Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Frakk

#12007 Erről mi a véleményetek?????-Felháborító!!!!

2012-08-06 08:54

Száradjon le a kezem,ha még egyszer a bumeráng-nevű sz@rt bekapcsolom a rádión!!!!
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=menusgabor&pid=58833

A linket is nyissátok meg a sorok között!

Válaszok

L.

#12008 Re: Erről mi a véleményetek?????-Felháborító!!!!

2012-08-06 10:41:30

#12007: Frakk - Erről mi a véleményetek?????-Felháborító!!!! 

 Frakkocska!

Bochkorról minden rádióhallgató, TV néző tudja, hogy egy bocskor - vagy egy pokróc? Mindegy is, ő ilyen, vannak, akik ezért szeretik, én ezért nem. Horváth Mariann közvetítése nekem is kicsit túllihegettnek tűnt, de teljesen érthető az ő érzelmi túlfűtöttsége, mikor én is majdnem elsírtam magam.

Gréczy Zsolt megnyilvánulását nem hallottam, nem olvastam, ha így volt, nem tette helyesen. Én 35 éve ismerem még Magyar Ifjúságos újságíró korából. Nagyon rendes embernek tartom.

Mocskolják Acél Györgyöt, Gréczy Zsoltot, mint baloldali újságírókat. Ők ugyanolyan nyíltan vállalják baloldaliságukat, mint az egykori kommunista, mára szélsőjobbossá avanzsált Bayer Zsolt, vagy Bencsik András. Nekik miért szabad véresszájúan véleményt mondani, amíg egy baloldali újságírónak kuss a neve? A jobboldal már mindent bekebelezett, amit csak lehetett, a baloldalnak 3-4 %-a sincs a médiában, miért nem lehet hagyni őket dolgozni? A baloldal ilyen aljas módszerekkel sosem dolgozott soha, mint a jobboldaliak MINDEN területen!

Ne is haragudjál, de nem tudok veled egyetérteni.