Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

MHGY (V)

#12227 Re: Re: Re: Címzett: Cica Ica

2012-08-23 01:13

#12226: Kandúr Bandi - Re: Re: Címzett: Cica Ica

SZIASZTOK MACSEKOK!!!!!!!!!  ELŐKERÜLTETEK EBBEN A NAGY MELEGBEN?????? VAGY INKÁBB EGYIKET KÓBOROL, AHOGY OLVASOM???????

LÁTOM, HOGY VALAMI FAROK PISTA ALÁIRT ÉS AZÉRT BOHÓCKODTOK GONDOLOM??????

DÖGROVÁS VAN A BELVÁROSBAN, DE MÉG ITTHON SEM AZ IGAZI A KLIMA. VISZONT A MELÓHELYEN SZERENCSÉRE VAN KLIMA!!!!!!! AZ ÉJSZAKÁT MEG KIBIROM. ITT A FÁK KÖZÖTT MINDEN ABLAKUNK TELJESEN NYITVA VAN, IGY REGGELRE TÖK HÜVÖS LESZ A HÁZ.

NA JÓÉJT NEKTEK ÉS SZÉP ÁLMOKAT!!!!!!!!

MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!

Válaszok

Cica Ica

#12228 Re: Re: Re: Re: Címzett: Cica Ica

2012-08-23 07:16:44

#12227: MHGY (V) - Re: Re: Re: Címzett: Cica Ica 

Szia, Vili!

Minden macska szeretia macskafarkat, nemdebár?

Persze, hogy kajtatok én is utána, ha tehetem. Persze, ez csak szójáték, ami kikívánkozott belőlem.

Hogy mit szeretnék, mi kívánkozzon belém, arról mélyen hallgatok, miaú...

Természetesen MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!

Sz.

#12229 Re: Re: Re: Címzett: Tel VILMOS!!!

2012-08-23 18:11:46

#12227: MHGY (V)

Hali!

Látom, belenyugodtál, hogy ebben a rohadt melegben kellett hazamennetek, ezt már másodjára szívod meg ezen a nyáron. Ne gondold, hogy Balcsin olyan nagy élvezet ez a kánikula... Láttam a hölgyikédet, igen magányos volt. Mit üzensz neki? Vagy mondhatom, amit akarok??? Meglásd, ha intézkedem, pár napon belül ott kóricál majd a Budakeszi út környékén.

Más: Légy szíves, szeptember 8-ára (17 órától virradatig) foglaljál egy 20 fős csapatnak helyet nálatok, megduncsiztam mindenkivel, megfelel nekik a hely. A részleteket jövő héten megbeszéljük. Addig is köszi szépen.

Forró üdvözlettel!

MHGYF!!!