Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

még demokratább MHGY

#12264 Re: Re: Re: Büdösjobbikospatkány!!!!!!!!!!

2012-08-25 15:53

#12262: - Re: Re:  Büdösjobbikospatkány!!!!!!!!!!

Kussoljál már be, mert odamegyek és beledugom a fejedet a klotyótokba, te, fostartály!!! te még magyarul sem tudsz írni, még ahhoz is bugris vagy!!!!! Lehet látni, hogy helyesíró programot használsz, mert, amit az nem jelez, azt többnyire szabálytalanul is írod.

Ne a géptől várd a csodát, hanem tanulj meg írni, legalább magyarul, te, Agyalá Gyula!!!!! A német tudásoddal már egyszer befaragtál! az angolt meg most próbálod összekaparni egy-két szó erejéig?  Azt sem fogod sokáig bírni, hamar kiderül a fakju tudásod, mert a hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát, meg a szótározót.

A Demokratáról meg kopjál le, mert én, a békés természetű ember, én baszlak úgy pofán, hogy a takony menetet vág a nyakadon!!!!!

Megértetted? KUSS a neved!!!!!

Válaszok

MHGY (V)

#12266 Re: Re: Re: Re: Büdösjobbikospatkány!!!!!!!!!!

2012-08-25 16:28:53

#12264: még demokratább MHGY - Re: Re: Re: Büdösjobbikospatkány!!!!!!!!!!

SZIASZTOK!!!!!!! GRATULÁLOK A SZARFOTÓHOZ!!!!!! NEM SÜL LE A FÉNYKÉPÉRŐL A BŐR AMENNYIT GANÉJKODIK ÉS UTÁNA IMÁDKOZNI MEGY??????? VAGY CSAK PIÁLNI????? INKÁBB AZT NÉZEM KI BELŐLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HOGY PUKKADJON MEG!!!!!!!!!!!

MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Vendég

#12268 Re: Re: Re: Re: Büdöskomcsi gyurcsánypatkány!!!!!!!!!!

2012-08-25 17:21:03

#12264: még demokratább MHGY - Re: Re: Re: Büdöskomcsi gyurcsánypatkány!!!!!!!!!! az angolt meg most próbálod összekaparni egy-két szó erejéig?

Hogy kerül ide az angol,  te igazán ocsmány büdöskomcsi tetű? :D