Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Somogyi

#13378 Re: Re: Re: Re: Re: F@SZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)

2012-10-30 12:41

#13375: MHGYF - Re: Re: Re: Re: F@SZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.) 

 Látom, Vili, már mindenki téged oltalmaz. Ne törődj ezzel a majommal, nem veszed észre, hogy direkt téged nézett ki magának, téged provokál. Szerintem a féltékenység beszél belőle, hogy pincér létedre téged szeretünk. Ez még nem tanulta meg, hogy nem a szakma teszi az embert, hanem a jellem. Lehet valaki 5 diplomával bunkó és lehet szakérettségivel szuperman, mint Te. Hát erre féltékeny a jobbos efti. Ne idegeskedj, nehogy infarktust kapjál egy majom miatt.

Válaszok

Sz.

#13383 Re: Re: F@SZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)

2012-10-30 14:35:32

#13378: Somogyi - Re:  F@SZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)

Vilmos mindennel rendelkezik ahhoz, hogy nyugodt lelkiismerettel kijelentsem, nem szorul oltalmazásra. Szeretni kell Őt, sőt, lehet is, mert van miért.

Ez a "pincér létedre" szóösszetétel nem igazán érthető számomra? Tudjuk, hogy a legjobban fizető szakmák egyike volt, amikor Vilmos korosztálya végzett a sulival. - Vilmos szülei, diplomás emberek létére, belementek abba, hogy a fiúk vendéglátó sulit végezzen, mert egy örökmozgó gyerek volt, aki pincér akart lenni mindenáron. Ez nagyon helyes, mindenki az legyen, ami szeretne, ne pedig, amit erőltetnek a szülők. Azért van a sok hülye diplomás, mert a diplomások azt hiszik, hogy a buta, netán lusta kölkének is diplomásnak kell lennie, ha ő az, még akkor is, ha 100 évig bukdácsol, vagy magántanárok tömkelege magoltatja. Ezért van az a rengeteg gyenge képességű orvos, mérnök és ügyvéd, akik egy ruppót nem érnek és milyen sokba kerültek az országnak. Meg sem engedtem volna soha, hogy 2-3-as érdemjegyekkel valaki diplomát kaphasson. Hogyan tudhat az egyik diplomás 4-5-ösre valamit, a másik pedig 2-3-asra.  Az én felfogatom szerint, az utóbbi nem tud szinte semmit, a másikhoz képest. Akkor??? - Miért kell valakinek boldogtalan, munkanélküli diplomásnak lennie, ha lehet boldog, diploma nélküli dolgozó ember?  - Egész Európát elárasztották a diplomások és a fasorba se kellenek!!! Ezt nem én találtam ki. Világosan elmagyarázták, hogy 2020-ra 6 millió szakmunkás hiány lesz a régiónkban. - Mellesleg, jelenleg is az egyik legnagyobb kereslet, éppen a pincérekre, szakácsokra van, akár itthon, akár külhonban.

Végezetül, nekem sincs diplomám, de elég sok diplomás okozott már akkora meglepetést, hogy azt mondjam: hála Istennek!!!  Egyébként pedig senki nem fog infarktust kapni: emiatt a végtelenül rosszindulatú, ám nagyképű f@szman miatt, aki még egy épkézláb mondatot nem tudott ide leírni, nemhogy magyarázatot adni bármire is. Az a magyarázata, hogy nem is akar magyarázatot adni, mert mi vagyunk a hülyék stb.  Ennek ugyan ellentmond az, hogy mégis mindig itt koslat...

MHGYF!!!

Jó éjt!